Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μπερλουσκόνι: «Είμαι παιχνιδιάρης, γεμάτος ζωή»

Ο Ιταλός πρωθυπουργός εμφανίστηκε αμετανόητος μπροστά στο νέο σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια μια 17χρονη Μαροκινή.
«Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω τρόπο ζωής» είπε.
«Δεν έχω να ξεκαθαρίσω τίποτα» δήλωσε ο Σ.Μπερλουσκόνι. «Είμαι παιχνιδιάρης, γεμάτος ζωή. Λατρεύω τη ζωή, λατρεύω τις γυναίκες» είπε, τονίζοντας ότι..... είναι περήφανος για τον τρόπο ζωής του.
Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη Μαροκινή (που ονομάζεται Καρίμα και σε μια εβδομάδα πρόκειται να ενηλικιωθεί), σε συνομιλία της με κοινωνικούς λειτουργούς, στην εισαγγελία του Μιλάνου, αποκάλυψε ότι«έλαβε 30.000 ευρώ, μετά από συνάντησή της και σεξουαλική επαφή με τον μεγιστάνα πρωθυπουργό».

Η κοπέλα είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κλοπής.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύουν ιταλικές εφημερίδες, ο ανώτερος υπάλληλος της Αστυνομίας του Μιλάνου, Πιέτρο Οστούνι, σε γραπτή έκθεση του, αναφέρει ότι «ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τηλεφώνησε προσωπικά για να προσπαθήσει να βοηθήσει την Καρίμα, που είχε οδηγηθεί στα γραφεία της Αστυνομίας μετά από κλοπή».

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την εφημερίδα Il Messaggero, ο Ιταλός πρωθυπουργός, είπε στον αστυνομικό ιθύνοντα με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά,ότι γνώριζε την κοπέλα αυτή, διότι του είχαν πει ότι ήταν συγγενής του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

Ο Σ.Μπερλουσκόνι φαίνεται πως είπε ότι θα ήταν καλό να μην μεταφερθεί σε κοινότητα για την φιλοξενία ανηλίκων, αλλά να δοθεί, με προσωρινή ανάθεση, σε κάποιο άτομο εμπιστοσύνης.

Από την πλευρά του, ο Ιταλός πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι «προσπάθησε μόνο να βοηθήσει μια κοπέλα που βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, καλά πληροφορημένες πηγές, υποστηρίζουν ότι υπάρχει σειρά φωτογραφιών από γιορτές στην βίλα του Μπερλουσκόνι έξω από το Μιλάνο, στις οποίες φέρεται να συμμετείχε και η δεκαεπτάχρονη κοπέλα.
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: