Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Στην εντατική ο Κούνδουρος μετά από ληστεία


Τους τρεις κουκουλοφόρους που τα ξημερώματα της Πέμπτης εισέβαλλαν στη μονοκατοικία του σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου στο Μετς και τον ξυλοκόπησαν άγρια για να τον ληστέψουν προσπαθεί να εντοπίσει η Αστυνομία.

Την ίδια ώρα ο 84χρονος σκηνοθέτης δείχνει να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του καρδιολογικού τμήματος του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Το απίστευτο είναι ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες που ο γνωστός σκηνοθέτης πέφτει θύμα κακοποιών καθώς πριν από το άγριο συμβάν της Πέμπτης, άγνωστοι είχαν εισβάλλει στο σπίτι του και είχαν αφαιρέσει το χρηματοκιβώτιο.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και μέσα από τυχόν ίχνη που άφησαν πίσω τους οι τρεις ληστές να φθάσουν στην ταυτότητα τους.

Όλα ξεκίνησαν δέκα λεπτά πριν τις τρεις. Το τρίο των μασκοφόρων που πιθανότατα είχαν βάλει από καιρό στο μάτι το σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη επί της οδού Δικαιάρχου, αποφάσισαν να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Αθόρυβα πλησιάζουν την κεντρική είσοδο και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις παραβιάζουν την κλειδαριά.

Εκείνη την ώρα, ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο ισόγειο του παλιού αρχοντικού ενώ η σύζυγος και η κόρη του κοιμόντουσαν στον επάνω όροφο.

Μόλις ο 84χρονος Νίκος Κούνδουρος, είδε τους εισβολείς να έρχονται κατά πάνω του, προσπάθησε να αμυνθεί… Χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι ληστές τον χτύπησαν στο πρόσωπο με αποτέλεσμα από το σοκ που έπαθε να υποστεί έμφραγμα.

Στη συνέχεια, οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι και λίγα λεπτά αργότερα με λεία 3000 ευρώ και κάποια προσωπικά του αντικείμενα, βγήκαν έξω τρέχοντας και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Όλα έγιναν γρήγορα και αθόρυβα χωρίς μάλιστα η σύζυγος και η κόρη του σκηνοθέτη να αντιληφθούν το παραμικρό.

Αξίζει να τονισθεί ότι οι γείτονες του σκηνοθέτη δεν κατάφεραν να φωτίσουν με τις καταθέσεις τους την υπόθεση και να δώσουν στοιχεία στους αστυνομικούς.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Κούνδουρος, πραγματοποιούσε εργασίες στην παλιά μονοκατοικία της οδού Δικαιάρχου ενώ πολλά βράδια συνήθιζε να δουλεύει μέχρι αργά στο σπίτι του.

Στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", νοσηλεύεται ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος, ο οποίος έζησε εφιαλτικές στιγμές τα ξημερώματα στο σπίτι του στο Μετς, το οποίο έγινε στόχος ληστών.

Στις 3 και ενώ ο Νίκος Κούνδουρος κοιμόταν, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του, τον έδεσαν και τον χτύπησαν. Στη συνέχεια πήραν 3.000 ευρώ και διέφυγαν ανενόχλητοι.
Τραυματισμένος και ταραγμένος ο σκηνοθέτης παρουσίασε καρδιολογικό πρόβλημα και μεταφέρθηκε στο "Γεννηματάς". Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μπήκε στην εντατική καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: