Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ζητάει και τα ρέστα ο κλέφτης!


Η τελεσίδικη καταδίκη του για κλοπή, δεν φαίνεται να πτόησε τον δράστη που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το νόμο περί προσωπικών δεδομένων για να βγάλει τα… σπασμένα και μάλιστα να βρεθεί με μια περιουσία! Δεν φτάνει, λοιπόν, που έκλεψε μια γνωστή εταιρεία της Πάτρας, αλλά ζητάει και τα… ρέστα επειδή η εικόνα του που καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα εμφανίστηκε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.....!

Ο δράστης είχε καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας να παραβιάζει τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να κλέβει ένα φορτηγάκι, το οποίο βρέθηκε αργότερα πεταμένο σε έναν γκρεμό… Μετά την πρωτόδικη καταδίκη του, καταδικάστηκε τελεσίδικα και από το Εφετείο για την κλοπή σε φυλάκιση 14 μηνών για κλοπή.

Όμως, η μετάδοση της σκηνής της κλοπής από τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας, του έδωσε την ευκαιρία να ελπίζει ότι θα βγάλει και… κέρδος. Στράφηκε, λοιπόν, με μήνυση και αγωγή κατά του ιδιοκτήτη της εταιρείας και του καναλιού, ζητώντας από τον καθένα 600.000 ευρώ ως αποζημίωση για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων, με το αιτιολογικό ότι το πρόσωπό του φαινόταν στο επίμαχο ρεπορτάζ! Η υπόθεση θα εκδικαστεί σύντομα και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν η δικαστική απόφαση δικαιώσει τον κλέφτη.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: