Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Πολιόρκησαν» κατάστημα λόγω Brad Pitt


Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκάλεσε η παρουσία του Brad Pitt και της μικρής του κόρης σε παιδικό πάρτι! Δεκάδες θαυμαστές του ηθοποιού έσπευσαν να τον δουν από κοντά και απέκλεισαν τον χώρο, ενώ μπαμπάς και κόρη έκαναν... αγώνα για να επιβιβαστούν στο αμάξι τους και να φύγουν.
Ο σέξι ηθοποιός πήρε από το χέρι την υιοθετημένη Zahara και πήγαν στο πάρτι που έκανε ο ρόκερ Chris Cornell για την 6χρονη κόρη του σε εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες.
Όσο μπαμπάς και κόρη διασκέδαζαν με τους υπόλοιπους VIP καλεσμένους, η παρουσία τους διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και ορδές θαυμαστών κατέκλυσαν τον χώρο. Άφωνος έμεινες ο Brad όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το πάρτι, καθώς ούτε το αμάξι του δεν μπορούσε να ξεκινήσει από τον κόσμο!
Για περίπου 2 ώρες, οι θαυμαστές του ηθοποιού περίμεναν καρτερικά την έξοδό του, ενώ τον υποδέχθηκαν με φωνές και ουρλιαχτά... Μάλιστα, για να καταφέρει να φύγει, οι σωματοφύλακές του έκλεισαν τον δρόμο μπροστά από την είσοδο του εμπορικού
Η μικρή Zahara μάλλον δεν ένιωσε και τόσο άνετα με όσα είδε, ενώ ο μπαμπάς της -μαθημένος στον πανικό για πάρτη του- την έβαλε στο πίσω κάθισμα, χαιρέτισε χαμογελαστός το πλήθος και έφυγε...
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: