Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Βολιώτικο Blog προκαλεί αναστάτωση σε υποψήφιο Δήμαρχο της Ν.Δ.


Μας το "ταχυδρομησε":apneagr.blogspot.com

Γι' αυτό δεν θα κατέβεις στις εκλογές Χρήστο Βούλγαρη;;;

Πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, όπως ολόκληρη η ΕΛΛΑΔΑ, έτσι και εμείς παρακολουθήσαμε ακόμα μία εκπομπή της γνωστής ρεπόρτερ και τηλεπαρουσιάστριας Α. Νικολούλη. Μόνο που αυτή την φορά, η υπόθεση εξαφάνισης αφορούσε σε μία ηλικιωμένη συντοπίτισσα εν ονόματι ΙΩΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ, από την ΜΙΤΖΕΛΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

Βέβαια ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ της υπόθεσης δεν έπεσε ποτέ, να όμως που εδώ και λίγες ημέρες, μετά από πληροφορίες του blog voliotaki, κάτι άρχισε και πάλι να κινείται.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, αν και η ΙΩΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ εξαφανίστηκε το 2003 (24.06.2003 ημερομηνία δήλωσης της εξαφάνισης), ένα χρόνο αργότερα, το 2004 δηλαδή, εμφανίστηκε κάποιος δικηγόρος ως πληρεξούσιός της. Αυτός ο δικηγόρος τυχαίνει να ονομάζεται ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ και να ασχολείται με τα κοινά και σε αυτές τις εκλογές να είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ υποστηριζόμενος από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Σύμφωνα με... πληροφορίες που συλλέξαμε αργότερα, γι' αυτή την υπόθεση έχει σχηματιστεί ήδη ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ο εν λόγω υποψήφιος δηλαδή είναι κατηγορούμενος, απολογήθηκε γι' αυτό και ενώ η ιστορία δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του έδωσε το χρίσμα.

Ο ίδιος βέβαια, με επιστολή του στο VOLIOTAKI, είπε, αφού μας κατασυκοφάντησε, ότι δεν είναι κατηγορούμενος και δεν απολογήθηκε ποτέ. Δηλαδή μας κορόιδεψε κατάμουτρα ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!

Για του λόγου το αληθές όμως, ακολουθεί η απολογία του εν λόγου κυρίου, ο οποίος μακάρι να είναι αθώος ο άνθρωπος, αλλά μέχρι να ξεκαθαριστεί αυτή η απίστευτη ιστορία, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

Έτσι δεν είναι ρε μάγκες εκεί στην Ρηγίλλης;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: