Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Φάε τη Μπανάνα!!!!


Μας το "ταχυδρομησε":arismania.com

Το βαθύ λαρύγγι, ο “Νίκος Ξανθόπουλος” της προπονητικής στην Ελλάδα, τα κατάφερε για άλλη μια φορά απέναντι στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας. Έφαγε τη μπανάνα του και τακτοποίησε τις...... ξινίλες στο στομαχάκι του μια και καλή. Αργά και βασανιστικά, η μπάλα έκανε το χατίρι μας και τιμώρησε τα γατιά που έπαιζαν ξύλο και έκαναν καθυστερήσεις απο το πρώτο λεπτό.

Κυριακάτικο μπίνγκο θύμιζε η διαιτησία του αγώνα. Το παιδί που λέει τα νούμερα, έβαλε τη φορεσιά του κορακιού και έκανε παιχνίδι. Δεν ήξερες σε ποιά μεριά θα σκάσει η σημαία του τύπου που έκανε τον επόπτη. Λες και δε πέρασε ποτέ ο ντα – λούκας απο αυτό το γήπεδο, λες και ο Μπάλαμπαν δε πήρε ποτέ περίπτερο στη μεγάλη περιοχή του Χουάνμα στην Νέα Σμύρνη. Ο ένας χειρότερος απο τον άλλο. Στυγνός εγκληματίας ο ένας με μπόλικες δόσεις ανικανότητας, ψυχάκιας ο άλλος που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Ήρθε και ο τύπος της λοταρίας να μας αποτελειώσει.

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς διαιτητή και με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Είδαμε για άλλη μια φορά τους επιθετικούς της ομάδας μας να δέχονται στην κυριολεξία πίεση με τα χέρια και πάμπολλα σπρωξίματα. Δεν είδαμε ούτε καν κίτρινη κάρτα σε μαρκαρίσματα που ήταν για κόκκινη και αποβολή. Απεναντίας. Είδαμε έναν επόπτη με χάρακα να μετρά τους πόντους και να μας ακυρώνει ένα γκολ με οφσαϊντ, το οποίο ήταν αλλά οριακό. Πως γίνεται να βλέπουν με τη μέγιστη ακρίβεια αυτά τα κοράκια τις εις βάρος του ΑΡΗ παρατηρήσεις, αλλά πάντα κοιτάνε αλλού όταν κάτι είναι υπερ μας. Δε πειράζει.

Η πληρωμή ήταν παραγγελιά. Πάνω που ηρέμησε ο γνωστός κομπλεξικός προπονητής, γνωστός ακόλουθος άλλης ομάδος, και άρχισε να σκέφτεται τι εξυπνάδες θα πει στην συνέντευξη τύπου, ήρθε ο απο μηχανής θεός του ΑΡΗ και έδωσε τη λύση. Έστειλε για μπανάνες , στην κυριολεξία, αυτό το κομπλεξικό τσίρκο που ανακάλυπτε συνεχώς νέες τεχνικές για να κάνει καθυστέρηση απο το πρώτο λεπτό. Ας όψεται όμως. Ένα και να καίει και μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα. Όταν μάχεσαι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, θα ρθεί αυτό που θες αργά η γρήγορα. Δεν είναι η πρώτη φορά σε αυτή την σεζόν που γίνεται αυτό. Κάπως έτσι ο Ρουϊζ σκότωσε την Αούστρια Βιέννης. Δε το βάζουμε κάτω και αυτό να μας γίνει μάθημα. Όπως ο πυρήνας στην κερκίδα δε σταματά να τραγουδά σε όλο το παιχνίδι, έτσι και οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να τα δίνουν όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αυτό που πρέπει να μας μείνει απο αυτό το παιχνίδι όμως είναι ένα. Έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του ο γνωστός κομπλεξικός προπονητής που φιλοξενήσαμε σήμερα στο γήπεδο μας. Ναι, σωστά οτ καταλάβατε, ο Νίκος “Ξανθόπουλος” Καραγεωργίου, ΔΕΝ αποβλήθηκε σε παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΡΗ. Χάσαμε το μέτρημα σε πόσα συνεχόμενα παιχνίδια τον απέβαλλε ο διαιτητής του εκάστοτε αγώνα. Μάλλον περίμενε ότι θα έπαιρνε το κατιτίς του απο το σημερινό παιχνίδι, να του το υποσχέθηκε κάποιος? Μπορεί βέβαια να μη του άρεσε και η φιλοξενία της κιτρινόμαυρης κερκίδας την τελευταία φορά που την επισκέφθηκε. Ποιός ξέρει. Θα μας πει άλλη φορά, γιατί στην συνέντευξη τύπου πήγε απροετοίμαστος και έλεγε ότι να ναι. Είπαμε πριν ότι άλλα σκεφτόταν να πει και τελικά άλλα έγιναν και δε μπόρεσε να σκαρφιστεί κάτι καλό για να μας ευχαριστήσει. Δε πειράζει. Περαστικά Νικολάκη……..

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ


ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ



ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: