Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Εστάλη στην ΟΥΕΦΑ το υπόμνημα απολογίας για τα γεγονότα της Πόλης


Μας το "ταχυδρομησε":tzortzinospor.blogspot.com

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε στην ΟΥΕΦΑ το υπόμνημα απολογίας για τα όσα συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη κατά τον αγώνα Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ της 26ης Αυγούστου. Η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναμένεται τις επόμενες μέρες μέσα στην εβδομάδα αυτή και αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς εκτιμάται πως μπορεί να είναι χρηματικό πρόστιμο ή και τιμωρίας έδρας σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ.
Σε ότι αφορά πάντως τον τελευταίο αγώνα του ομίλου στον οποία
μετέχει ο ΠΑΟΚ, αυτόν με την Δυναμό στο Ζάγκρεμπ, η ομάδα της Κροατίας έκανε γνωστό σήμερα στον ΠΑΟΚ πως δεν προτίθεται να παραχωρήσει εισιτήρια για το παιχνίδι αυτό στο Ζάγκρεμπ που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου και αντίστοιχα δεν αξιώνει εισιτήρια για τον αγώνα των δυο ομάδων στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος, με βάση την απόφαση αυτή, αλλά και την οδηγία της ΟΥΕΦΑ, για αποφυγή αρνητικών συμβάντων στους αγωνιστικούς χώρους να σεβαστεί την πρωτοβουλία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να μην πάρει εισιτήρια για τους οπαδούς και φίλους του που θα ήθελαν να ταξιδεύσουν στην Κροατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: