Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η μεγάλη επιστροφή του Ηλυσιακού


Μας το "ταχυδρομησε":zeidoron.blogspot.com

HΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1927
ΤΜΗΜΑΤΑ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – MΠΑΣΚΕΤ - ΒΟΛΕΙ – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ –
ΠΟΛΟ – ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛ-ΞΙΦΑΣΚΙΑ-ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ 63-65, ΙΛΙΣΙΑ Τ.Κ. 157 71
ΤΗΛ: 210 77 77 410 & FAX 210 77 77 046

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: 25/08/2010
ΑΡ. ΠΡΩΤ: 137
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Μετά την προσκόμιση ισχυρών στοιχείων στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., όπως το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης και τις Υπουργικές Αποφάσεις που δικαιώνουν τον Σύλλογο μας, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής αποφάσισε να συμπεριλάβει τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ Α.Ο. στον 8ο όμιλο.
H προετοιμασία της ομάδας μας ξεκινάει αμέσως στα γήπεδα Ζωγράφου και Γουδή με προπονητές τους κ. Τσακανίκα Αθανάσιο και Παπαζαφειρόπουλο Περικλή. Καταβάλονται προσπάθειες για την απόκτηση νεαρών αλλά και έμπειρων αθλητών.
Έτσι ξεκινάμε όλοι μαζί όπως παλιά με τα κιτρινόμαυρα και το «Η» στο στήθος, γιατί ο Ηλυσιακός μας υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.
Το Δ.Σ.

Μ' αυτή τη λιτή ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνηΗλυσιακού έκανε γνωστή στο φίλαθλο κόσμο τη μεγάλη επιστροφή της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας των Ιλισίων (γειτονιά του δήμου Ζωγράφου) στα γήπεδα της Δ' Εθνικής.
Ετσι λαμβάνει τέλος το έγκλημα και ο διασυρμός του Ελληνικού ποδοσφαίρου που διαπράχθηκαν πριν δυο χρόνια όταν η ΠΑΕ Ηλυσιακός στην αρχή εξαγοράστηκε από το Θωμά Μητρόπουλο και στη συνέχεια "απορροφήθηκε" από την ΠΑΕ Αιγάλεω των αδελφών Θωμά και Βίκτωρα Μητρόπουλου με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Οπως ο Φοίνικας έτσι και ο Ηλυσιακός αναγεννάτε εκ της τέφρας του.
Ηδη προσελήφθη προπονητής ο κύριος Θωμάς Κουρκούνας και η ομάδα στελεχώνεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι καλούνται να σηκώσουν το βάρος της ένδοξης κιτρινόμαυρης φανέλας και να ξαναφέρουν την ιστορική ομάδα του Ηλυσιακού στα σαλόνια της Β' Εθνικής τουλάχιστον.
Χτες μετά από δυο χρόνια και τρεις μήνες ο Ηλυσιακός ξανάπαιξε στο γήπεδο του Ζωγράφου!Σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Υμηττού οι νεαροί ποδοσφαιριστές έπαιξαν όμορφα και κέρδισαν με 4-0.
Η κλήρωση των αγώνων του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής θα γίνει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της ομάδας και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Ζωγράφου να ξαναβρεθεί στο πλευρό της και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια όπως παλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: