Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ίδιο έργο θεατές με μία διαφορά μόνο.......


Μας το "ταχυδρομησε":tzortzinospor.blogspot.com

Άλλο ένα λιθαράκι από των Δαλούκα (δεν του αρμόζει το ¨Κύριος¨) αυτή την φορά στον πόλεμο των μεγαλοεπιχειρηματιών κατά των ομάδων που δεν λειτουργούν στο παρασκήνιο. Αυτή την φορά θύμα ήταν ο Άρης άλλες φορές ο Παόκ, ο Ηρακλής, η Ξάνθη, η Λάρισα και όλες οι άλλες ομάδες της Superκατάντιας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το αποτέλεσμα ποιώ;

Η αλλαγή που υπάρχει είναι ότι την μία ευνοήτε ο ΠΑΟ και την άλλη ο Ολυμπιακό λιγότερο από αυτές της δύο ομάδες η ΑΕΚ, πάντως και η τρεις ομάδες του ΠΟΚ.

Διαβάζοντας τον Αθλητικό τύπο της ημέρας όλες η εφημερίδες του Ολυμπιακού κράζουν των Δαλούκα για το έγκλημα, και όλες η εφημερίδες του ΠΑΟ γράφουν σαν να μην συνέβη τίποτα στο χθεσινό Ματς.

Κύριοι για ανατρέξτε λίγο στα γραφόμενα σας πριν λίγα χρόνια, τότε γινόταν ακριβός το αντίθετο, με τις εφημερίδες του ΠΑΟ να μιλούν για αξιοπιστία και 50-50.

Και εμείς είμαστε θεατές στο ίδιο έργο με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Το 50-50 που ζητάνε η Μεγαλομέτοχοι τι είναι τελικά;

Αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς όλοι που αγαπάμε το ποδόσφαιρο είναι ότι το 50-50 που ζητάνε είναι όσα σφυρίγματα παίρνη ο ένας να παίρνη και ο άλλος, χωρίς να τους ενδιαφέρη το καλό του ποδοσφαίρου και το που βαδίζει αυτή η κατάντια.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ
1) Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει επαγγελματική διαιτησία;
2) Ποιώ είναι το επάγγελμα του Δαλούκα; και γιατί έχει την διαιτησία σαν χόμπι;
3) Γιατί ένας διαιτητής είναι δημόσιος υπάλληλος και έχει και άλλα έσοδα από την διαιτησία;
4) Η ΠΑΕ δέχονται πρόστιμα για διάφορους λόγους, γιατί να μην συμβαίνει και αυτό για τους διαιτητές που εγκληματούν;
5) Ασυμβίβαστο δεν υπάρχει για αυτούς;
6) Γιατί προσπαθήτε να καταπολεμήσετε την Βια όταν δεν εξετάζεται από πού προέρχεται;
7) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται όταν σε άδικη ο Διαιτητής να το βλέπεις κατευθείαν και όταν ευνοήσε να δηλώνεις ότι δεν το είδες καλά;

Πρέπει να μάθετε όλοι εσείς η παράγοντες και η επιτροπή διαιτησίας, ότι αυτό που κάνετε έχει αντίκτυπο πρώτα από όλα στής δικές σας ομάδες. Χρόνια ολόκληρα ο Ολυμπιακός που είχε την εύνοια της διαιτησίας δεν μπορούσε να περπατήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, το αντίθετο συνέβαινε με τον ΠΑΟ, οι παίκτες του ίδρωναν κάθε Κυριακή να κερδίσουν και αυτό τους έβγαινε και στην Ευρώπη.

Αυτές είναι λίγες από της σκέψης που κάνει ένας υγιής φίλαθλος βλέπονταν εχθές το μάτς ΑΡΗΣ-ΠΑΟ και μάλιστα μετά το Ματς ΈΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝ.

ΥΓ1: Είναι τραγικό να βλέπεις τους παίκτες μίας ομάδας μετά από μία νίκη σε μία δύσκολη έδρα να φεύγουν τρέχοντας από των αγωνιστικό χώρο ντροπιασμένη.

ΥΓ2: Άν το πέναλτι που εκτέλεσε ο ΣΙΣΣΕ το εκτελούσε στο Ανφιλντ (Ενω το κέρδιζε η Λίβερπούλ θα το έβαζε;) κάτω από της κραυγές αποδοκιμασίας των φιλάθλων της ομάδας του

Δεν υπάρχουν σχόλια: