Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ένοχος ένοχο ου ποιεί.


Μας το "ταχυδρομησε":ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Υπό το κράτος της αποτυχίας και της εκλογικής καταβαράθρωσης η κυβέρνηση άρχισε τις απειλές προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες.
Θα πάνε φυλακή οι φορτηγατζήδες, θα πάνε φυλακή οι φοροκλέφτες κτλ....
Δεν της βγαίνουν τα νούμερα όσο και αν ξεζουμίσουν τους πολίτες για να πληρωθούν τα δάνεια που μας φόρτωσαν χωρίς να μας ρωτήσουν.
Δεν είμαι ούτε φορτηγατζής ούτε φοροκλέφτης (σαν μισθωτός δεν έχω δυνατότητα).
Φυσικά και όλοι συμφωνούν οι παραβάτες του νόμου να τιμωρούνται αλλά δεν πρέπει να τηρηθεί και μια σειρά;
Με τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης των υπουργών τι θα γίνει;
Με τη ληστεία του χρηματιστηρίου; Με τα δομημένα ομόλογα; Με τις μίζες της ζήμενς; Με τις κλεψιές και τις λοβιτούρες των φαύλων πολιτικών; Με τις δεκαπλοχρεώσεις των έργων;
Η Ελληνική κοινωνία απαιτεί η εφαρμογή των νόμων να γίνει για όλους χωρίς διακρίσεις.
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».
Το σάπιο και προδοτικό σύστημα θα πρέπει πρώτα να στείλει στη φυλακή τον εαυτό του και μετά να απειλεί τους πολίτες.
Με συγκαλύψεις, εξεταστικές παρωδίες και πολιτικάντικες μεθόδους οδηγούν τους πολίτες να γίνουν όλοι φορτηγατζήδες και φοροκλέφτες.
Η λογική της περαίωσης δηλαδή κλέψε σήμερα τους φόρους και αργότερα θα βρεθεί ο κατάλληλος υπουργός, προφασιζόμενος οικονομική ανάγκη για να σε διευκολύνει, οδηγεί όσους έχουν τη δυνατότητα να φοροκλέβουν.
Ο πολίτης μέσα του δικαιολογεί τέτοιες πρακτικές γιατί ξέρει ότι τα φορολογικά έσοδα δεν θα χρησιμοποιηθούν για την υγεία, την παιδία, την κοινωνική ασφάλιση κτλ αλλά θα πάνε στις τσέπες των επιτήδειων τρωκτικών που επί χρόνια λυμαίνονται το δημόσιο.
Η σκέψη «γιατί να πληρώσω φόρο για να τα φάνε αυτοί» υπάρχει στο μυαλό κάθε Έλληνα.
Η συμπάθεια των πολιτών στους φορτηγατζήδες δεν έχει να κάνει με το αν έχουν δίκιο ή όχι στα αιτήματά τους αλλά με το ότι είναι ο μόνος κλάδος που αντιστέκεται σθεναρά στον ετσιθελισμό της κυβέρνησης.
«Γάτος γαμ…. γάτος σκούζει» δεν γίνεται.
Βάλτε τους μεγαλοαπατεώνες και τους μιζαδόρους στη φυλακή και μετά θα έχετε το ηθικό δικαίωμα να απειλείτε τους Έλληνες κύριοι του συστήματος. Αμ πώς!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: