Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου


Ο βουλευτής Πειραιά και υπεύθυνος του τομέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τον Δήμο του Πειραιά.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η απόφαση έχει ληφθεί και θα ανακοινωθεί επισήμως από τον ίδιο τον κ. Μιχαλολιάκο την Τετάρτη, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει για το σκοπό αυτό στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την απόφαση πήρε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κάμπτοντας και τις επιφυλάξεις του ίδιου του κ. Μιχαλολιάκου. Τους τελευταίους δύο μήνες η Ρηγίλλης είχε βολιδοσκοπήσει αρκετά πρόσωπα, τα οποία είχαν αρνηθεί.

Ο ίδιος ο κ. Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει δημοσίως, στις αρχές του καλοκαιριού, ότι δεν θα είναι υποψήφιος.

Σύμφωνα με τη Ρηγίλλης, ο κ. Μιχαλολιάκος κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος για να διεκδικήσει το δήμο απέναντι στον Γιάννη Μίχα, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, και τον Πέτρο Μαντούβαλο, ο οποίος κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, υποστηριζόμενος από τον ΛΑΟΣ.

Ο κ. Μαντούβαλος, ο οποίος ήταν βουλευτής της ΝΔ, στοχεύει στο ίδιο κοινό κεντροδεξιών ψηφοφόρων και έχει προσεταιριστεί και τοπικούς παράγοντες, φιλικούς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η Ρηγίλλης, πάντως, υποστηρίζει ότι, από την στιγμή που μαθεύτηκε η υποψηφιότητα του κ. Μιχαλολιάκου, το κλίμα αλλάζει στον Πειραιά.
πηγη:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: