Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Έγκλημα μεταξύ φίλων για 50 ευρώ


Ήταν φίλοι και περνούσαν το βράδυ τους στο σπίτι του ενός, στο Αρκαδικό Δράμας… Όταν, όμως, ο 40χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού άρχισε να ζητάει χρήματα από τον 32χρονο φιλοξενούμενό του, απειλώντας τον με μαχαίρι, ήρθαν στα χέρια και ο δεύτερος τον σκότωσε!

Το άγριο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής για 50 ευρώ, όλα κι όλα! Όπως είπε αργότερα ο δράστης, πήγε στην τουαλέτα και μόλις βγήκε, είδε το φίλο του να κραδαίνει απειλητικά το μαχαίρι, ζητώντας του επιτακτικά τα χρήματα, για να μην τον σκοτώσει! Τότε άρχισαν να συμπλέκονται και ο 32χρονος κατάφερε να του πάρει το μαχαίρι, με το οποίο του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο λαιμό και το στήθος!

Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε στο σπίτι του και δεν μίλησε σε κανέναν… Μόνο το βράδυ του Σαββάτου, όταν επέστρεψε ο πατέρας του, του αποκάλυψε τι είχε κάνει και εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήγαν στο σπίτι του 40χρονου και τον βρήκαν νεκρό! Αμέσως μετά, συνέλαβαν τον 32χρονο δολοφόνο που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Κυριακή.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: