Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο και η Pamela Anderson!


Τη γνωρίσαμε στις σελίδες του Playboy και λίγο αργότερα ως εκρηκτική ναυαγωσώστρα στο Baywatch, αν και κάποιοι προτιμούν να τη θυμούνται από τα φιλμ με τις προσωπικές της στιγμές που (η ίδια) έδωσε στη δημοσιότητα. Όσοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά την χυμώδη ξανθιά θα έχουν σύντομα την ευκαιρία τους. Η Pamela Anderson έρχεται στη χώρα μας για να παρουσιάσει το Eurovoice που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο...

Για την επιλογή της Pamela Anderson, ο διοργανωτής του διαγωνισμού Μίλτος Καρατζάς δηλωσε ότι «θεωρήσαμε ότι το πολύ σημαντικό ταμπεραμέντο της, θα δώσει κάτι πικάντικο στον διαγωνισμό». Στις μέρες μας, μετά τους πρωτοσέλιδους έρωτες και χωρισμούς της, η Pamela Anderson προσπαθεί να ακούγεται μόνο για καλό. Έιναι ενεργό μέλος της οργάνωσης για την προστασία των ζώων, «Peta» ενώ συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Αμερικάνικου «Dancing with the stars». Η Αμερικανίδα σταρ έχει εκφράσει κατά το παρελθόν πολλές φορές την αδυναμία της για την Ελλάδα και τους Έλληνες, αφού και η μητέρα του πρώην συζύγου της Tommy Lee είναι Ελληνίδα.

Ο Ευρωπαϊκός Μουσικός Διαγωνισμός της EuroVoice θα γίνει το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και θα φιλοξενήσει ζωντανές εμφανίσεις από την Anastacia και τον Enrique Iglesias. Ο Μουσικός Διαγωνισμός είναι δημοκρατικός μιας και όλοι οι υποψήφιοι εκλέχτηκαν από το κοινό και όχι από κάποια κριτική επιτροπή. Το ίδιο ισχύει και για τον τελικό. Τον νικητή θα τον ανακηρύξει το κοινό με sms και e-mail. Στο διαγωνισμό την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Τετζεράκης με ένα τραγούδι του γνωστού συνθέτη και στιχουργού Θάνου Παπανικολάου σε ελληνικό στίχο. Για την Κύπρο θα συμμετέχει η Φλώρα Θεοδώρου και ο Πάνος Νικολακόπουλος με το ροκ συγκρότημα «Τhe Secret»
πηγη:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: