Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Η Jennifer Aniston προκαλεί!




Δεν την θέλει καθόλου τον τελευταίο καιρό την Jennifer Aniston. Το αγαπημένο κορίτσι του Hollywood κάτι έχει πάθει, δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί τώρα τελευταία όποτε ανοίγει το στοματάκι της πετάει… βατράχια!!!!

Η τελευταία της γκάφα έγινε on air στην εκπομπή Live with Regis and Kelly. Βγήκε λοιπόν στην εκπομπή γλυκούλα και ομορφούλα, όπως πάντα η Jennifer, όταν όμως ο παρουσιαστής θέλησε να της κάνει ένα κομπλιμέντο για την τελευταία της φωτογράφηση ως Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, πέταξε μια κοτσάνα, μα τι κοτσάνα!
«Είναι σαν να παίζεις τις μεταμορφώσεις», της είπε ο παρουσιαστής, κι εκείνη μες στην τρελή χαρά απάντησε:
«Ναι, τρελαίνομαι να μεταμορφώνομαι. Είναι η ζωή μου, το κάνω συνέχεια, σαν καθυστερημένο»!!!!
Κι εκεί οι Αμερικανοί έμειναν κάγκελο!!! Γιατί δεν είναι και ό, τι καλύτερο να αναφέρεις τη λέξη «καθυστερημένο» σε εθνικό δίκτυο.
Το τι ακολούθησε δεν λέγεται. Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και σωματεία φίλων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία ξεσηκώθηκαν, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις της Jennifer προσβλητικές και άστοχες.
Και δεν είναι μόνο αυτοί που έχουν στραφεί εναντίον της γνωστής ηθοποιού. Κύμα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί εναντίον της και να δούμε τώρα πώς θα τα μαζέψει. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μόλις έκανε και πρεμιέρα η νέα της ταινία.
Άπατη την βλέπω να πηγαίνει.
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: