Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

H Lindsay Lohan βγάζει ...καπνούς


Το λαβαμε απο:gossipadiko.com
Χωρίς λόγο οδηγήθηκε τελικά η Lindsay Lohan στο δικαστήριο, για χρήση ναρκωτικών, αφού η ιατρική εξέταση έδειξε ότι η ηθοποιός δεν ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη, αντικρούοντας έτσι τις αρχικές κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί εις βάρος της διάσημης σταρ.

Η 24χρονη Lohan, ζητά τώρα μία συγνώμη για όσα πέρασε με αυτή τη δικαστική περιπέτεια. Εφόσον δεν μπορούν να απαγγελθούν ποινές στους δικαστές, το μόνο που μπορεί να καταπραΰνει την οργή της διάσημης σταρ είναι μία συγνώμη για την ψυχική της ταλαιπωρία και τον διασυρμό της.

H Lindsay Lohan, το κακό κορίτσι της Show Biz, είχε παραδεχθεί στο παρελθόν, το 2007, ότι έκανε χρήση κοκαΐνης, όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί με ναρκωτικά στην κατοχή της.

Με την νέα τροπή που παίρνει όμως τώρα η δίκη της, η Lohan θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία να ξανακερδίσει τη χαμένη της αίγλη. Ήδη το τηλέφωνό της έχει πάρει φωτιά και οι προτάσεις για δουλειές πέφτουν βροχή, καθώς τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί και πάλι πάνω της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πότε ακριβώς η Lohan θα αφεθεί ελεύθερη, η ίδια ωστόσο δηλώνει ενθουσιασμένη με αυτή την προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: