Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Τα μέτρα και οι επιπτώσεις.


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή

Διαβάζουμε άρθρα και κείμενα, στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες για ύπαρξη, οργανωμένου σχεδίου των παγκοσμιοποιητών, σε βάρος της Ελλάδας και άλλων λαών. Μπορεί αυτά να έχουν βάση και αλήθεια αλλά, η επιβεβαίωσή τους είναι δύσκολη.
Εκείνο που μπορούμε να αντιληφθούμε άμεσα, είναι οι επιπτώσεις των σκληρών οικονομικών μέτρων στη ζωή μας.
Η μείωση εισοδήματος κάποιου, από 700.000 ευρώ σε 500.000 το μήνα, δεν έχει επί της ουσίας καμία επίπτωση, σ’ αυτά τα μεγέθη, είναι μόνο λογιστική διαφορά.
Η μείωση από 70.000 ευρώ σε 50.000 το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι η αλλαγή του υπερπολυτελούς και χλιδάτου αυτοκινήτου, να μη γίνεται ανά δύο χρόνια αλλά τρία, (χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι).
Η μείωση όμως των μισθών, από 700 ευρώ σε 500 και της σύνταξης, από 500 στα 400 είναι εγκληματική. Καταστρέφει ανθρώπους και οικογένειες.
Η κατ’ αποκοπή ανάληψη, της μισητής σημερινής κυβέρνησης, της πληρωμής των δανείων έστω και αν καταστραφεί ο λαός , (δανείων, που πήραν οι πολιτικοί, στο όνομα των Ελλήνων και που, τα χρήματα των δανείων δεν χρησιμοποιήθηκαν, για την ανάπτυξη της χώρας αλλά δόθηκαν, με άμεσους ή έμμεσους τρόπους στους ημετέρους, γνωστά πιράνχας που απομυζούν το δημόσιο, τα 30 τελευταία χρόνια) θα επιφέρει κοινωνική αναστάτωση.
Τα μέλη της σημερινής κυβέρνησης και ο πρωθυπουργός, δεν είναι αμέτοχοι του εγκλήματος, του υπερδανεισμού της χώρας.
Ο κ. Λοβέρδος έχει χάσει την αποδοχή και την εκτίμηση των Ελλήνων. Ο κ. Κουτρουμάνης έχει μπερδέψει το φτύσιμο, με την ψιχάλα της βροχής και έπεται συνέχεια.
Η εξορία είναι τιμωρία, σκληρή μεν αλλά τιμωρία. Η αυτοεξορία σας όμως κύριοι, δεν είναι τιμωρία αλλά λύτρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: