Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Νέο album με ανέκδοτα τραγούδια του Michael Jackson το Νοέμβριο.


Νέο άλμπουμ με δέκα άγνωστα μέχρι σήμερα τραγούδια του βασιλιά της ποπ Michael Jackson θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο από τη δισκογραφική εταιρεία Sony Music, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου των κληρονόμων του στο περιοδικό Rolling Stone. O μάνατζέρ του Jackson, Frank DiLeo, αποκάλυψε ότι υπάρχουν παραπάνω από 100 ηχογραφημένα tracks που δεν έχουν συμπεριληφθεί ποτέ σε album του θρυλικού καλλιτέχνη.

Τα περισσότερα από τα ακυκλοφόρητα κομμάτια χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1980, και σύμφωνα με τον μάνατζερ είναι «εντυπωσιακά», είχαν ηχογραφηθεί για το πολυβραβευμένο δίσκο Bad αλλά τελικά δεν συμπεριλήφθηκαν σ' αυτόν. Άλλα είναι πιο πρόσφατα, ενώ ακόμα υπάρχουν και κάποια ντουέτα με τον Akon, τον will.i.am και τον Ne-Yo. Ο τίτλος του νέου album δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ενώ θυμίζουμε ότι πέρυσι διέρρευσαν δύο ακυκλοφόρητα κομμάτια τα «Αnother Day» και «Α Place With No Nam», ηχογραφημένα με τον will.i.am.

Ο επί πολλά χρόνια διευθυντής της Sony Records και φίλος του Michael, ο Tommy Mottola είπε για τα «άγνωστα» τραγούδια του Michael: «Κάθε φορά που ο Michael Jackson ετοίμαζε νέο album, δημιουργούσε 20 με 30 υπέροχα τραγούδια. Κάποια έμεναν έξω από το tracklist, όλα όμως μπορούσαν να γίνουν hits και να αγαπηθούν από το κοινό του». Για παράδειγμα ένα διάσημο «άγνωστο» track του Jackson είναι το «Don`t Be Messing` Around» , ένα ultra hot b-side στην πρώτη έκδοσή του κλασσικού single: «Thriller».

Αυτό θα είναι το πρώτο album από μια σειρά από 10 δίσκους που θα κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα 7 χρόνια. Η συμφωνία των 250 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψαν οι κληρονόμοι του Michael Jackson με την Sony BMG, περιλαμβάνει από την επανέκδοση παλαιότερων albums του MJ, μέχρι συλλογές με greatest hits και DVDs με όλα τα videoclips του βασιλιά της pop.
πηγη:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: