Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Επί ποδός οι Clinton για τον παραμυθένιο γάμο της κόρης τους



Η κόρη του Bill και της Hilary Clinton αναμένεται να ντυθεί νύφη στις 31 Ιουλίου και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο γάμος του αιώνα.

Την καρδιά της 30χρονης Chelsea Clinton τον έκλεψε ο 31 ετών γνωστός χρηματιστής Marc Mezvinsky, που εργάζεται στην εταιρία Goldmann Sachs.

Οι γονείς του Mezninsky είναι και οι δύο πρώην μέλη του Κογκρέσου ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο πατέρας του γαμπρού έχει κάνει φυλακή για οικονομική απάτη ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η παραμυθένια τελετή θα γίνει σε μια έπαυλη στο Rhinebeck που απέχει 145 χλμ από την Νέα Υόρκη. Η Clinton και o Mezninsky θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αφοσίωσης σε μία τεράστια έκταση στο πρώην κτήμα του δισεκατομμυριούχου Jon Jacob Astor που ήταν ο εφευρέτης των φρένων ποδηλάτου και ο πλουσιότερος άνθρωπος που χάθηκε στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Η Chelseaζήτησε από τον πατέρα της να χάσει τουλάχιστον επτά κιλά για να δείχνει ωραίος όταν θα την παραδώσει στον γαμπρό, ενώ για την δική της εμφάνιση θα επιλέξει νυφικό μεταξύ του σχεδιαστή Oscar de la Renta ή της Vera Wang.

Η λίστα των καλεσμένων θα έχει περίπου 400 ονόματα και η Chelsea ζήτησε να γνωρίζει τον κάθε ένα από τους παραβρισκόμενους προσωπικά.

Ο Barack Obama, η Oprah Winfery, η Barbara Streisand και ο Steven Spielberg είναι μερικά από τα ονόματα της λίστας του γάμου που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει 3,8 εκατομμύρια δολάρια περίπου!

Ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η περιοχή όπου θα γίνει η γαμήλια τελετή θα είναι απαγορευμένη ζώνη για όλες τις πτήσεις.
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: