Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Σκηνές «Άγριας Δύσης» σε εστιατόριο στην Αμφιλοχία με τρεις τραυματίες


Μία 66χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ δύο νεαροί τραυματίστηκαν ελαφρά μετά από επεισοδιακή εισβολή ομάδας αγνώστων σε εστιατόριο στην εθνική οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων στην Αμφιλοχία, όταν οι άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν για εκφοβισμό ενώ στο κατάστημα βρίσκονταν δεκάδες άτομα.
Οι δράστες εισέβαλαν στο εστιατόριο, στον οποίο κάνουν στάση λεωφορεία που εκτελούν υπεραστικά δρομολόγια αλλά και λεωφορεία με προορισμό την Αλβανία. Την ώρα του περιστατικού, στον κλειστό χώρο βρίσκονταν περίπου εκατό άτομα, όταν οι άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν στο ταβάνι για εκφοβισμό.
Από τις σφαίρες που εξοστρακίστηκαν τραυματίστηκαν ελαφρά δύο νεαροί. Οι δράστες, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, εγκατέλειψαν το χώρο χωρίς να ληστέψουν το κατάστημα ή τους πελάτες (όπως εκτιμάται ότι ήταν ο αρχικός στόχος τους), όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση.
Κατά τη διαφυγή τους όμως από το χώρο του εστιατορίου, οι άγνωστοι συνέχισαν να πυροβολούν τραυματίζοντας σοβαρά μία 66χρονη που βρισκόταν μέσα σε σταθμευμένο λεωφορείο στο πάρκινγκ του εστιατορίου. Η σφαίρα βρήκε την άτυχη γυναίκα στο λαιμό και η 66χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: