Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Από την σκηνή στο νοσοκομείο γνωστή τραγουδίστρια



Σοκ σε συναυλία της Pink στη Γερμανία: η τραγουδίστρια έπεσε με ταχύτητα στο κενό ανάμεσα στη σκηνή και τους θεατές και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αφού χτύπησε σε σιδερένια κάγκελα!
Η περιοδεία της γνωστής τραγουδίστριας περιλαμβάνει ένα σόου με ακροβατικά. Αφού δεθεί με σχοινιά, η Pink αιωρείται στον αέρα και τραγουδά πάνω από τα κεφάλια των θεατών.
Η 30χρονη δέθηκε όπως κάθε άλλη φορά, λίγο πριν τελειώσει την συναυλία της με το «So What»... Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, όταν τα σχοινιά την τράβηξαν προς τα επάνω, εκείνη έφυγε με ταχύτητα εμπρός, έπεσε στο κενό ανάμεσα στη σκηνή και τους θεατές και χτύπησε στα σιδερένια κιγκλιδώματα!
Αν και η τραγουδίστρια στάθηκε στα πόδια της λίγη ώρα μετά και ανέβηκε ξανά στη σκηνή, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
«Λυπάμαι πολύ που τελείωσε έτσι η συναυλία, ντρέπομαι και ζητάω συγγνώμη. Είμαι στο ασθενοφόρο τώρα, θα γίνω καλά», έγραψε η Pink στο Twitter της.
Όπως έγραψε αργότερα, το ατύχημα συνέβη επειδή δεν έδεσε καλά τους κρίκους, ενώ, όπως φάνηκε από τις ακτινογραφίες, δεν έσπασε κάποιο κόκαλο.
Δείτε το ατύχημα!(ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: