Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΑΤΕΛΑ

Το λαβαμε απο:scorernews.blogspot.com

Η καθιέρωση της ομάδας στην Β' Εθνική αποτελεί ένα απο τους βασικότερους στόχους για την Καλλιθέα, όπως υποστήριξε ο Bαγγέλης Πλατέλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο scorernews.blogspot.com. O 22χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε μεταξύ άλλων για το αν μπορεί να αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκ, το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, αλλά και σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται.

Παράλληλα,ο νεαρός αριστεροπόδαρος μέσος των “κυανόλευκων” έκανε ένα σχόλιο για τον προπονητή του συλλόγου, κ. Στάθη Σταθόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δίκο του μήνυμα στον κόσμο της Καλλιθέας...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Πλατέλα στο scorernews.blogspot.com:

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν που ακολουθεί;

Πρωταρχικός στόχος είναι να καθιερωθούμε στην Β' Εθνική. Την φετινή σεζον θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε ενα αξιόμαχο σύνολο, και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε οσο πιο ψηλά γινεται στην κατηγορία και φυσικά να αποφύγουμε τη διαδικασία των πλεϊ άουτ.

-Είσαι από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας , το κλίμα στα αποδυτήρια πως είναι;

Όπως και πέρυσι, πάρα πολύ καλό. Φύγανε κάποιοι παίκτες, όχι πολλοί, ήρθαν κάποιοι καινούργιοι, οι οποίοι να σημειώσω ότι ενσωματώθηκαν πολύ γρήγορα μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και έτσι συνεχίζουμε να είμαστε μία δεμένη ομάδα.

-Πολλοί μιλούν για εσένα με τα καλύτερα λόγια, θεωρείσαι ένα απο τα μεγάλα ταλέντα της Καλλιθέας. Πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος να αγωνιστείς στην Σούπερ Λίγκ;

Αρχικά στην Β' Εθνική έχω ξαναγωνιστεί και γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που έχει η συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά θεωρώ πλέον ότι μπορώ να παίξω και στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα στόχος μου είναι η Σούπερ Λίγκ, όπως και για κάθε νέο ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή την στιγμή κοιτάω την ομάδα μου και θα προσπαθήσω να την βοηθήσω όσο μπορώ. Και όπως προανέφερα πριν μέλημα όλων μας είναι να καθιερωθούμε σαν ομάδα και αν όλα πάνε καλά και η νέα χρονιά μας βρεί έτοιμους, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την Σούπερ Λιγκ και αυτή την ευκαιρία θα προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε.

-Την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόσουν σε πολλές θέσεις, εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου;

Σε όποια θέση με βάλει ο προπονητής θα παίξω , αρκεί να είναι πάνω από την μεσαία γραμμή...


Ένα σχόλιο για τον κ.Σταθόπουλο...

Ο κ. Σταθόπουλος είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες πολλές γνώσεις και μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος , ο οποίος μαε δίνει οδηγίες να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας, πειθαρχημένοι και γενικότερα μας βοηθάει πολύ και εκτός και εντός αγωνιστιστικού χώρου.


-Ένα μήνυμα προς τον κόσμο...

Το μήνυμα μου είναι να κατέβουν στο γήπεδο και να μας ενισχύσουν ψυχολογικά, γιατί χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου. Είμαστε μία ομάδα με νέους παίκτες, που μπορεί να προσφέρει θέαμα και πολύ καλό ποδόσφαιρο και αξίζουμε την στήριξη τους.

Συνέντευξη στην Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια: