Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ;


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com
Κάποτε υπήρχε η ήρεμη και ωραία Ελλάδα μας που ευημερούσε και οι πολίτες της ήταν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Από τη μεταπολίτευση και μετά όμως η Ελλάδα έγινε Ελλαδιστάν και οι υπήκοοί της σταμάτησαν να είναι ανέμελοι αλλά που όμως, παρ’ όλα αυτά, τα κατάφερναν να ζουν με αξιοπρέπεια. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς από κάθε έλεγχο γιατί οι ιθύνοντες αποφάσισαν να "κοιτάξουν" τις τσέπες τους αντί για το λαό που τους έδωσε αυτή την εξουσία, και έτσι το Ελλαδιστάν μετατράπηκε αργά αλλά σταθερά σε Μπουρδελλαδιστάν.
Έτσι, εν ΜπουρδΕΛΛΑΔΙστάν και εν έτει 2010, οι υπήκοοί του βρίσκονται σε μόνιμη απόγνωση, σε ανείπωτη εξαθλίωση και σε φρικτό εξευτελισμό αφού το αύριο έχει γίνει ένα… μακρινό όνειρο...
Και οι Κυβερνόντες το Μπουρδελλαδιστάν, αδιαφορούν για τους πολίτες τους. Τους παίρνουν τη δουλεία που κατέχουν, τους μειώνουν τα εισοδήματα, τους αφήνουν ακάλυπτους αναφορικά με τη περίθαλψή τους, τους αγνοούν παντελώς γιατί -έτσι και αλλιώς- οι εκλογές αργούν ακόμα, και τους φορτώνουν συνεχώς με φόρους και παραπανίσιες εισφορές που πάνε... όπου έχουν πάει και όλες οι υπόλοιπες όλα αυτά τα χρόνια τώρα. Και σαν να μη έφταναν όλα αυτά, εφαρμόζουν τους νόμους ανάλογα με τα κέφια τους, ενεργοποιώντας τις Ευρωπαϊκές διατάξεις εκεί που τους συμφέρει και διατηρώντας την Ελληνική Νομοθεσία για όπου αυτό είναι επιθυμητό για τα δικά τους συμφέροντα. Και ο λαός τους υποφέρει αλλά χωρίς όμως να μπορεί να στηριχτεί στους Κυβερνήτες του γιατί αυτοί έχουν πιο σημαντικά πράγματα να κάνουν όπως να ιδρύσουν offshore εταιρίες και να βρουν τρόπους να αυγατίσουν και να διαφυλάξουν με σιγουριά τα κεφάλαιά τους κάπου μακριά από το έρημο το Μπουρδελλαδιστάν.
Ταυτόχρονα, και ενώ το εισόδημα του καθενός έχει πάρει τη κατηφόρα, οι τιμές στα παντός είδους αγαθά ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα. Τρόφιμα; Καύσιμα, Φάρμακα; Τα πάντα έχουν πάρει την ανιούσα και ελάχιστοι μόνο πια μπορούν να αντιμετωπίσουν τη κατάσταση. Και αν κανείς αναφερθεί στους αισχρούς κερδοσκόπους που διαμορφώνουν τις τιμές ανάλογα με το κέφι τους ή τη ζήτηση της αγοράς, είναι πασιφανέστατο ότι αυτοί έχουν μια ύποπτη μορφή άτυπης ασυλίας γιατί ποτέ-μα-ποτέ δεν τους κυνήγησε κανένας από τα αντίστοιχα κλιμάκια του Κράτους - Εξουσίας... (εδώ κολλάει το: τυχαίο; δε νομίζω).
Θα υπάρξει κανείς από ΑΥΤΟΥΣ να κάνει κάτι επιτέλους; Για τόσο αξιολογούν τον Ελληνικό λαό; Έτσι υλοποιούν τις υποσχέσεις τους για ευημερία; Αυτό αξίζει ο καθένας από εμάς τους άγνωστους και ανώνυμους; Γιατί άραγε μας θέλουν σε αυτή τη χώρα; Δεν τους ταΐσαμε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια; Έχουν καταλάβει ότι η οργή δημιουργεί ποταμούς μη-ανοχής που θα "πνίξουν" το σύστημα που δημιούργησαν; Ήδη το όνομα που απέδωσαν στη χώρα μας, Μπουρδελλαδιστάν, περιέχει όλα τα νοήματα: μπουρδέλο (χωρίς περαιτέρω σχόλια), (εν) Ελλάδι (για να θυμόμαστε τι είμαστε κάποτε, και στάν(η) όπου μας έχουν μαντρώσει χωρίς δικαιώματα και βούληση. Από εδώ και μετά πως θα μετονομάσουν τη πατρίδα μας; Που τελικά θα την οδηγήσουν; Πως αλλιώς θα τη καταντήσουν; Φοβάμαι, γιατί δυστυχώς μας έχουν δείξει ότι είναι ικανοί και για χειροτέρα, τα οποία φαίνονται να έρχονται.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: