Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Κοινωνία ώρα μηδέν...


ΠΗΓΗ:press-gr.blogspot.com

Από την Ρούλα Τάκη

Στην Βάρκιζα την Κυριακή ένα αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό και δύο άνδρες επιβαίνοντες έκλεισε ελαφρώς ένα μηχανάκι και για να το αποφύγει παραλίγο να τρακάρει με ένα μικρό φορτηγό. Δεν τράκαρε κανένας , δεν χτύπησε κανένας, προφανώς οι δύο οδηγοί είχαν καλύτερα αντανακλαστικά από της κυρίας που οδηγούσε και απεφεύχθη το ατύχημα.
Όμως άρχισαν να της κορνάρουν και να την βρίζουν έντονα και αυτή φοβούμενη δεν σταμάτησε στο φανάρι αλλά προχώρησε για να φύγει. Ο πίσω επιβαίνων από το μηχανάκι σκαρφάλωσε πάνω στο καπώ της γυναίκας και κρατιόταν από τους...
γυαλοκαθαριστήρες, βρίζοντάς την με χυδαίο τρόπο. Οι δύο άλλοι από το φορτηγάκι άρχισαν να της χτυπούν τα τζάμια, τις λαμαρίνες με έξαλλο τρόπο και να την βρίζουν και να φωνάζουν.
Η γυναίκα φυσικά δεν άνοιγε τις πόρτες και δεν έβγαινε από το αυτοκίνητο πιστεύω ότι μόνο καρδιακή προσβολή δεν θα έπαθε. Ο κόσμος ένα γύρω να κοιτάζει , κανείς να μην πηγαίνει να βοηθήσει , να γίνεται ένας χαμός να κινδυνεύουν άνθρωποι και όλοι μόνο να κοιτάνε. Οι λαμαρίνες του αυτοκινήτου βούλιαξαν από τις κλωτσιές, οι άνθρωποι γλύτωσαν από τους τρελούς από τύχη γιατί και η αστυνομία άργησε λίγο να έρθει. Δηλαδή για το τίποτε μπορούσε να έχει γίνει φονικό.
Τι συμβαίνει στην χώρα; ΄Εχουμε γίνει όλοι ψυχοπαθείς; Σε τι κοινωνία ζούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: