Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ....


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Σε μια Δημοκρατια ειναι λογικο και επομενο να διιστανται οι αποψεις…Να υπαρχουν διαφωνιες ,εντονες μερικες φορες,και διαφορες…Η πολυφωνια αποτελει βασικο πυλωνα της Δημοκρατιας…Το κακο ομως σημερα εχει παραγινει...Οι διαφορες φτανουν στον εθνικο διχασμο που σε συνδυασμο με τη δραση ενος παρακρατους που εξυπηρετει καθαρα το κατεστημενο συμβαλλει στην ευκολοτερη και αποτελεσματικοτερη διακυβερνηση μας….
Ομως ας ξεχωρισουμε τα πραγματα….Περα απο τις ιδεολογικες διαφορες,τους βολεμενους και μη,και οτι αλλο δυναται να χωριζει το λαο μας εχουμε ολοι ενα κοινο εχθρο….Που πρεπει να πολεμηθει και στα δυο μετωπα….Για να γινω σαφης…Ο εχθρος λεγεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και τα μετωπα ειναι το ενα στη χωρα μας οπου πρεπει να δωσουμε σκληρη μαχη και το δευτερο ειναι σε επιπεδο λαων….
Ολοι εχουμε αντιληφθει το αδιεξοδο που ακολουθειται…Ενα σκληρο οικονομικο αδιεξοδο για να ζητησουν οι λαοι Παγκοσμια Διακυβερνηση…Οι μαρτυριες πολλες απο πολιτικα προσωπα απανταχου της γης….Ολο και πιο συχνα ακουμε αυτη τη φραση και προβληματιζομαστε…..Αυτο που καποτε καλυπτοταν απο τη λαικη δυσπιστια ως σεναριο συνομωσιας τωρα βρυχαται σα θηριο απεναντι μας….
Σκοπος μας πρεπει να ειναι η καταπολεμηση αυτου…Στο παρελθον οσες φορες αντιταχθηκαν οι λαοι σε αυτα τους τα σχεδια τους εμποδισαν…Γιατι οχι και σημερα?
Γιατι οχι απο τη χωρα μας?
Οι λεξεις Δημοκρατια και Ελευθερια απαλειφονται απο το λεξιλιγιο μας μερα με τη μερα και αυτο μας καθιστα ολο και πιο αδυναμους και ευαλωτους σε αυτο που ερχεται…Η πραγματικη δυναμη ομως κρυβεται μεσα μας…Εμεις μπορουμε να αντισταθουμε και να αντιταχθουμε σε αυτο το φαινομενο…Και με το δεδομενο οτι ουτως ή αλλως θα πεινασουμε γιατι να μη πεινασουμε ανεξαρτητοι?.
Αυτα που φανταζαν καποτε ως απιθανα σημερα ειναι πιθανα…..
Αυτη ειναι η αληθεια και πρεπει να τη δουμε καταματα…..
Κυρηξε κι εσυ το πολεμο σε αυτο που ερχεται…..

Y.Γ. Στο παρακατω link συγκεντρωνουμε υπογραφες δινοντας μια εναλλακτικη προταση μεσα από το ιδιο το συστημα για την αντιμετωπιση της κρισης...
Είναι απλο και απαιτει μονο μια «ηλεκτρονικη» υπογραφη...Ενωσε κι εσυ τη φωνη σου μαζι μας πριν να είναι αργα....
GoPetition

Δεν υπάρχουν σχόλια: