Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Sex:Οne night stand!


απο:trelokouneli.blogspot.com
Η απλή ευχαρίστηση του σεξ χωρίς δεσμεύσεις είναι μια απελευθερωτική εμπειρία. Είναι για να απολαύσεις τη στιγμή, να νιώσεις σέξι, να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου χωρίς να ανησυχείς αν θα τηλεφωνήσει το πρωί -αν βέβαια του δώσεις το κινητό σου!

Ενδείξεις-Συμπτώματα
Συνήθως είσαι καιρό μόνη, είναι βράδυ και ξαφνικά προσέχεις έναν σέξι άγνωστο. Πίνεις ένα ποτάκι για να ξεπεράσεις τις αναστολές σου. Φλερτάρετε ασυστόλως και ήδη φαντάζεσαι πως θα είναι στο κρεβάτι. Ένα συνειδητό one night stand μπορεί να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα. Αρκεί να μην εγείρεις απαιτήσεις εκ των υστέρων σε μια κατάσταση που δεν ενδείκνυται για τίποτα παραπάνω από σαρκική εκτόνωση και... σεξουαλική απόλαυση. Αν είσαι τυχερή και είναι καλός βέβαια!

Αντενδείξεις-Παρενέργειες
Μπορεί να ξεκινάς με τη βεβαιότητα ότι έχεις το στομάχι να το αντέξεις. Αλλά στην πορεία να διαψευστείς. Οι γυναίκες καμιά φορά δυσκολευόμαστε να διαχωρίσουμε το σεξ από το συναίσθημα, σε αντίθεση με τους άντρες που τα καταφέρνουν μια χαρά κάνοντας τη ζωή τους ευκολότερη.

Εμείς ενίοτε χρειαζόμαστε δικαιολογίες για να "κοιμηθούμε" με κάποιον και φορτωνόμαστε ενοχές όταν δεν μπορούμε να τις εφεύρουμε. Άλλες φορές πάλι, συνδέουμε το καλό σεξ με μια σχέση συντροφικότητας που μας έχει λείψει με αποτέλεσμα να γινόμαστε φορτικές σε ανθρώπους που ήταν ξεκάθαροι από την αρχή.

Θεραπεία
Αν σου συμβεί, απλώς απόλαυσέ το. Μην σκέφτεσαι το αύριο, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα υπάρξει. Ζήσε τη στιγμή, μέτρα την εμπειρία, αξιολόγησέ την, κι αν τελικά αποβεί επώδυνη απλώς μην το επαναλάβεις. Αν το σεξ είναι τόσο καλό που νιώσεις ότι "κόλλησες", πριν τον ανακηρύξεις "άντρα της ζωής σου" σκέψου πως συνήθως κάθε άνθρωπος έχει συνήθως ένα μόνο ταλέντο άρα το πιθανότερο είναι να υστερεί στα υπόλοιπα...
enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: