Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Χωρίς ελεγκτή γιατρό το Περιφερειακό Ιατρείο Πτολεμαΐδας!..

...ενώ ο καρκίνος θερίζει στο ενεργειακό κέντρο της χώρας

Από τον Μάκη Παπά
πηγη:press-gr.blogspot.com

Η Εορδαία, το ενεργειακό κέντρο της χώρας μας, μια λεκάνη όπου κατοικούν 50.000 και πλέον άνθρωποι ξέμεινε από ελεγκτή γιατρό….
Πήγα σήμερα (21/6) στο Περιφερειακό Ιατρείο Πτολεμαΐδας για να θεωρήσω κάποιες ιατρικές εξετάσεις. Εκεί πληροφορήθηκα ότι στις 14 Ιουνίου έληξε η σύμβαση του ελεγκτή γιατρού και ότι δεν...
γνωρίζουν πότε να τοποθετηθεί άλλος....
Η ευγενέστατη υπάλληλος του περιφερειακού ιατρείου καθόταν στην πόρτα του ιατρείου και έδιωχνε τους αγανακτισμένους ασθενείς που πήγαιναν να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας.
Για να τονίσω το σοβαρότητα του θέματος απλά αναφέρω ότι σήμερα χάσαμε έναν νεαρό συμπολίτη μας από καρκίνο. Χθες κηδέψαμε μια νεαρή μητέρα δυο παιδιών από την ίδια ασθένεια…. Να σας θυμίζω και το παιδάκι που χάθηκε πριν λίγους μήνες επειδή η περιοχή δεν διέθετε παιδίατρο… Δείγματα ότι ο ΟΠΑΔ και το ΕΣΥ στην περιοχή νοσεί, όπως νοσούνε και οι κάτοικοί της από την βεβαρημένη ατμοσφαιρική ρύπανση.
Θα ήθελα να δημοσιοποιήσετε το πρόβλημα μήπως και το δει κανένας υπεύθυνος και φιλοτιμηθεί να κάνει κάτι πριν θρηνήσουμε και άλλους συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: