Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Προβλήματα στα βόρεια προάστια της Αττικής από την πρωϊνή καταιγίδα


Σοβαρά προβλήματα σε περιοχές των βορείων προαστίων προκάλεσε η ξαφνική καταιγίδα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε περί τις 40 κλήσεις για άντληση υδάτων από τις περιοχές της Σταμάτας, της Κηφισιάς, της Δροσιάς και του Αγίου Στέφανου και χρειάστηκε να επέμβει σε 18 περιπτώσεις.
Έντονα ήταν τα φαινόμενα και σε Μελίσσια, Βριλήσσια και Πεντέλη, όπου σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος. Λόγω της διακοπής, πολλοί φωτεινοί σηματοδότες απορρυθμίστηκαν.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, άστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια. Μικρή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία στην Αττική δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο, Τρίτη, στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα βορειότερα νησιά του Αιγαίου αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: