Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


ΑΠΟ:troktiko.blogspot.com
"Κυρίες και κύριοι,


λόγω έκτακτων συνθηκών, για φέτος το καλοκαίρι αναβάλλεται.
Φυσικά και θα έρθει, διότι δεν μπορούμε και να του κλείσουμε την πόρτα στη μάπα, είμαστε χώρα μεσογειακή και φιλόξενη,
αλλά οι εορταστικές εκδηλώσεις που το συνοδεύουν συνήθως, αναβάλλονται επ΄αόριστον.
Στις βιτρίνες φιγουράρουν ...
καλοκαιρινά ρούχα, αλλά είναι το περσινό στοκ που έχει περισσέψει.

Οι έμποροι δεν είχαν ρευστό για να αγοράσουν καινούργιο εμπόρευμα, και έτσι θα δείτε τα περσινά σε επανάληψη.

Ετσι δε θα μπείτε και στον πειρασμό να αγοράσετε, αφου ετσι κι αλλιώς είναι ιδια με αυτά που έχετε, εκτός κι αν τα περσινά δε σας κάνουν, γιατι με τόσο Light διατροφή το χειμώνα αδυνατίσατε και σας κατεβαίνει το παντελόνι στον αστράγαλο. Και δεν είναι κι εποχές να'χουμε τον κώλο μας εκτεθειμένο...

Τα μπάνια του λαού θα συνεχιστούν κανονικά. Με το νεο πρωτοποριακό πρόγραμμα που εφαρμόζει η Κυβέρνηση, πλεον θα κάνουν όλοι μπάνια, μηδενός εξαιρουμένου. Με τον κουβά και κρυο νερό. Μόλις παμε να στεγνώσουμε, θα ειναι ετοιμη η επόμενη ψυχρολουσία, να μην καταλαβαίνουμε και ζέστη.

Το επίδομα αδείας για φέτος θα καταβληθεί κανονικά, ωστε να έχει ο κόσμος χρήματα να πληρώσει τη βενζινη για να πάει στη δουλειά του τον επόμενο μηνα.

Αναβάλλονται επίσης οι επισκέψεις στο χωριό, γιατι με κομμένη τη σύνταξη του παππού σιγά μην έχει να γεμίσει το τσουκάλι να ταίσει τόσους χαραμοφάηδες που θα μαζευτούν.

Καταργούνται οι παιδικές κατασκηνώσεις, γιατι στα σκατόπαιδα ανοίγει η όρεξη στην εξοχή και τρώνε τον άμπακο, κι επιβαρύνουν τον προυπολογισμό του κράτους. Να τα κρατήσετε σπίτι και να κανετε κουμάντο να τα ταίσετε playstation...

Για φέτος, οι παραλίες θα παραχωρηθούν σε ξένες τουριστικές εταιρείες, μπας και καταφέρουν να μαντρώσουν κανα τουρίστα και τον φέρουν κατα δω να δούμε κάνα φράγκο. Αυτό λέγεται εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας. Διότι τόσα χρόνια την αφήναμε αναξιοποίητη, και πηγαίναμε με το τάπερ με τα κεφτεδάκια απο το σπίτι και δεν αφήναμε δεκάρα. Τώρα θα κόβει εισητήριο και το τάπερ στην παραλία, με αυξημένο ΦΠΑ ως είδος πολυτελείας.

Κυρίες και κύριοι ζητούμε την κατανόηση σας...

Η ενόχληση είναι προσωρινή, τα μέτρα είναι μόνιμα.

Θα συνηθίσετε...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: