Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Βαριές «καμπάνες» για τα επεισόδια στο χάντμπολ


Αυστηρότατες ποινές επέβαλε σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η αθλητική δικαστής για τα επεισόδια στη Λαμία που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του φάιναλ φορ στο χάντμπολ.
Στις δύο ομάδες επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού της έδρας για δέκα αγωνιστικές (κεκλεισμένων των θυρών), απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης των αντίστοιχων αγώνων και πρόστιμο 120.000 ευρώ, το οποίο θεωρείται εξοντωτικό για τα δεδομένα του αθλήματος. Παράλληλα, οι δύο σύλλογοι καλούνται να καλύψουν και τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί τους στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας.
Επίσης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από συμμετοχή σε έναν αγώνα, κάτι που «μεταφράζεται» σε αποκλεισμό τους από το φετινό κύπελλο. Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι άλλοι δύο φιναλίστ του φάιναλ φορ, ΑΣΕ Δούκα και Βριλήσσια.
Πάντως, οι ποινές αυτές είναι εφέσιμες και τα δύο σωματεία προφανώς και θα προσφύγουν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ).
Θυμίζουμε πως στις 29 Μαΐου οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έκαναν γυαλιά καρφιά την πόλη της Λαμίας και το στάδιο, ενώ δεν έλειψαν ακόμα και οι μαχαιριές!
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: