Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Εφαρμοστε τον Ευρωπαϊκό Νόμο



ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Συλλάβετε τους Ισραηλινούς.

Αντί να «κλαψουρίζουν» οι Ευρωπαίοι, δηλώνοντας την «βαθειά τους λύπη για την Ισραηλινή αιματηρή και δολοφονική επίθεση κατά της ανθρωπιστικής αποστολής στη Γάζα», να ενεργοποιήσουν επιτέλους το νομικό οπλοστάσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που προβλέπει στο πλαίσιο της αποκαλούμενης «οικουμενικής δικαιοδοσίας των εθνικών κρατών» ακόμη και τη σύλληψη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, που ξέρουν να.......
βρίσκουν νομοθετικά παραθυράκια, όταν πρόκειται να ενισχύσουν τους τραπεζίτες τους, να σταματήσουν την απίθανη αυτή υποκρισία που βιώνουμε στα τηλεοπτικά παράθυρα και να πράξουν σύμφωνα με το περίφημο κατά τα άλλα και πολυδιαφημισμένο «ευρωπαϊκό κεκτημένο», εφαρμόζοντας τους νόμους που αυτοί εψήφισαν.


Η εφαρμογή του νόμου «περί οικουμενικής δικαιοδοσίας των εθνικών κρατών», η οποία ισχύει παρεμπιπτόντως και για τη χώρα μας, είναι η ελάχιστη υποχρέωση των πολιτικών της ΕΕ, απέναντι τόσο στους δολοφονηθέντες ακτιβιστές, όσο και στον δυστυχή Παλαιστινιακό λαό της Γάζας.


ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑΥΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: