Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Απόψε η «μάχη» της Σταρ Ελλάς


Έτοιμες για την «μάχη» του τίτλου είναι οι 23 κοπέλες που συμμετέχουν στα φετινά καλλιστεία για την Σταρ Ελλάς. Οι πρόβες για την αποψινή βραδιά συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ οι καλλονές ακονίζουν τα... νύχια τους για το στέμμα και την κορδέλα!
Όσο πλησιάζει η ώρα του διαγωνισμού (21:00, ANT1), η μία κοιτάζει με μισό μάτι την άλλη, ενώ δεν λείπουν οι γκρίνιεςκαι οι συγκρίσεις για τα φορέματα.
Τι να κάνουν κι αυτές;
23 κοπέλες για 3 τίτλους είναι, οπότε όλα για όλα θα τα δώσουν και «τρικλοποδιά» θα βάλουν αν χρειαστεί...
Για πρώτη φορά φέτος κάθε κοπέλα έχει τον δικό της σχεδιαστή, με αποτέλεσμα η μία να κοιτάει το φόρεμα της άλλης και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες, ενώ στο στόχαστρο έχει μπει η Άννα Πρέλεβιτς, κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα, καθώς κάποιες συνυποψήφιές της θεωρούν πως είναι σε πλεονεκτικότερη θέση λόγω ονόματος.
Η κριτική επιτροπή έχει ήδη καθοριστεί, ωστόσο, δεν ανακοινώνεται. Σίγουρα, πάντως, δεν θα είναι σε αυτήν ο Γιάννης Λάτσιος, όπως ακούστηκε. Οικοδέσποινα του διαγωνισμού θα είναι η Βίκυ Καγιά.
Λόγω κρίσης, για πρώτη φορά φέτος ο διαγωνισμός ομορφιάς δεν θα γίνει σε νυχτερινό κέντρο αλλά σε στούντιο, όπου θα βρίσκονται συγγενείς των κοριτσιών και λίγοι επώνυμοι, όπως η Έρρικα Πρεζεράκου και η Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ απούσα έχει δηλώσει πως θα είναι η Ευγενία Μανωλίδου.
Το στέμμα στην Σταρ Ελλάς θα δώσει η περσινή νικήτρια Βιβιάνα Καμπανίλε, ενώ οι δύο αναπληρωματικές θα πάρουν το στέμμα από... ξένα χέρια, αφού οι προκάτοχοί τους βρίσκονται στο εξωτερικό.
Τον μουσικό «τόνο» στην βραδιά θα δώσουν οι ΝΕΒΜΑ με την Κατερίνα Στικούδη, ο ράπερ Θηρίο με την Ελένη Φουρέιρα, ο νικητής του X Factor Σταύρος Μιχαλακάκος και το συγκρότημα 48 Ώρες που συμμετείχε στο talent show.
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: