Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Δριμεία επίθεση του Β. Οικονόμου στην κυβέρνηση


Δριμεία επίθεση στην κυβερνητική πολιτική εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου μιλώντας στη ραδιοφωνική «Πρώτη Γραμμή».

Ο κ. Οικονόμου διαγράφηκε από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όταν ψήφισε «παρών» κατά τη διαδικασία ψήφισης του μηχανισμού στήριξης.

Ο βουλευτής σημείωσε ότι θα καταψηφίσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, προσθέτοντας ότι και οι άλλοι δύο τέως βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος βρίσκονται στο ίδιο κλίμα.

«Γενικότερα βλέπω έντονο προβληματισμό στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ» παρατήρησε.

«Ο υπουργός Εργασίας πρέπει να φέρει το Προεδρικό Διάταγμα (σ.σ για τα εργασιακά) στη Βουλή, είναι πολιτικά υποχρεωμένος, πρόκειται για τον πυρήνα των κατακτήσεων του λαού» είπε.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε δε ότι το μνημόνιο «αποτελεί ενταφιασμό πολλών εργασιακών δικαιωμάτων και δεν έχει σχέση με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.»

«Ο πρωθυπουργός έχει νομίζω την πλειοψηφία για να προχωρήσει τη νέα πολιτική, αλλά αυτή δεν έχει σχέση με την πολιτική του Οκτωβρίου. Πιο δίκαιο και πολιτικά ορθό η προσφυγή στις κάλπες» σχολίασε.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει κίνηση για την ανασυγκρότηση του αριστερού προοδευτικού χώρου.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τους ανανεωτικούς βουλευτές (Φώτης Κουβέλης, Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης, Γρηγόρης Ψαριανός) που παραιτήθηκαν από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τους τιμά κι έχουν κοινές απόψεις, αλλά είναι κάτι διαφορετικό. «Είναι πολύ νωρίς ακόμη» κατέληξε.
πηγη:skai.gr

1 σχόλιο:

Ats είπε...

Είμαι περίεργος, όταν θα έρχονταν οι δανιστές (που ήρθαν) να εισπράξουν τα χρωστούμενα,(προς το παρών 9δις και έπαιτε η συνέχεια) τι θα έκανε ο Κος βουλευτής;

Θα δήλωνε παρών;

Επειδή έχω και γω κάτι δάνεια να δηλώσω παρών και ξοφλήσω;