Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Συνελήφθη Προϊστάμενος Δασικής Υπηρεσίας της Αττικής για δωροδοκία και εκβίαση


Συνελήφθη χθες το μεσημέρι από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, Προϊστάμενος Δασικής Υπηρεσίας της Αττικής σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για δωροδοκία και εκβίαση.
Ειδικότερα, την Δευτέρα περιήλθε στην ανωτέρω Υπηρεσία καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς απαίτησε από τον καταγγέλοντα το χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ, προκειμένου να χορηγηθούν στον καταγγέλοντα βεβαιώσεις χαρακτηρισμού αγροτεμαχίων ιδιοκτησίας του.
Χθες και κατά τις πρωινές ώρες, προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ και παραδόθηκε στον καταγγέλοντα. Τις μεσημβρινές ώρες, ο τελευταίος συνοδευόμενος από αστυνομικό της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων μετέβη στην έδρα της δασικής Υπηρεσίας και το παρέδωσε στον συλληφθέντα.
Κατά τη σωματική έρευνα που έγινε στον κατηγορούμενο βρέθηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό των χρημάτων που ανέρχεται στα επτακόσια ευρώ, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στις τουαλέτες του δασαρχείου, ύστερα από υπόδειξη του συλληφθέντα.
Συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: