Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τρεις καλλονές συνελήφθησαν για πορνεία


Για πορνεία συνελήφθησαν τρεις αλλοδαπές από την αστυνομία. Οι κοπέλες εργάζονται για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος πορνείας.
Δύο Ρωσίδες, 26 και 28 ετών και μια 32χρονη Λετονή, έκλειναν ερωτικά ραντεβού με αμοιβή μέσω ροζ ιστοσελίδας στο internet.
Μετά από έρευνα του Τμήματος Ηθών στο διαδίκτυο, εντοπίστηκε διαδικτυακός τόπος μέσω του οποίου προσφερόταν στους χρήστες η δυνατότητα, να έχουν ερωτικές επαφές με αλλοδαπά μοντέλα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Αστυνομικοί προσποιούμενοι τους πελάτες, έκλεισαν ραντεβού μέσω διαδικτύου και οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν σε δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων, αφού προηγουμένως είχαν παραλάβει την αμοιβή τους σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Οι συλληφθείσες είπαν ότι δεν γνωρίζουν τα «αφεντικά» του διεθνούς κυκλώματος πορνείας, με έδρες στο Άμστερνταμ, τη Μόσχα, το Κίεβο, τη Μαδρίτη και την Πράγα αλλά κατέθεταν τις εισπράξεις, σε διαφορετικούς κάθε φορά τραπεζικούς λογαριασμούς.
Στα δωμάτια των ξενοδοχείων που συνελήφθησαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό των 5.650 ευρώ, χειρόγραφα σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών, καθώς διευθύνσεις και τηλέφωνα από διάφορα Ευρωπαϊκά Ξενοδοχεία.
H... ταρίφα που είχαν οι τρεις πεταλούδες της νύχτας, ξεκινούσε απο 550 και μπορούσε να ξεπεράσει τις 3 χιλιάδες ευρώ.
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: