Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Μολών Λαβέ! Σας προκαλούμε ανοιχτά - Βγάλτε έναν από εμάς στα δελτία σας αλλά ζωντανά

από το :http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_8271.html
 
EΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Μολών λαβέ! Ελάτε τα δελτία ειδήσεων και οι μεγαλοδημοσιογράφοι να ζητήσετε ΈΝΑΝ από εμάς να βγει στα δελτία σας. Σας προκαλούμε λοιπόν εμείς να μας στείλετε ένα e-mail και να καλέσετε έναν στα δελτία σας. Εσείς δεν λέτε ότι κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία;

Σας προκαλούμε λοιπόν στα παραθυράτα και διαπλεκόμενα δελτία σας να βγάλετε έναν από εμάς να σας τα κάνει μπάχαλο. Έχετε το θάρρος να μας αντιμετωπίσετε; Θα στείλουμε εμείς έναν που θέλουμε και εσείς θα είστε οι άλλοι 5 (έξι χωράει κάθε παράθυρο).

Να ακούσετε στο Mega ποιος έπαιρνε τα δημόσια έργα και λεγόταν Μπόμπολας

Να ακούσετε στο ALTER ποιος εμπλέκεται στα εικονικά τιμολόγια

Να ακούσετε στον....


ΑΝΤ1 ποιος έχει καταδικαστεί για αυθαιρεσίες και κατηγορείται για κακουργήματα και ποιος είχε σχέση με τις "Αθηναικές συμμετοχές" στο χρηματιστήριο.

Να ακούσετε στo star πως θάβονται οι νεκροί της petrola και πως "εκπαιδεύεται" μέσω της τσόντας και των dvd την νεολαία μας..

Να ακούσει ο ΣΚΑΙ ποιος επιχειρηματίας είναι ο απεργοσπάστης και μιλάει για τα δικαιώματα του κόσμου, ποιος είναι ο οικολόγος με τα δεξαμενόπλοια, ποιοι τα έπαιρναν από τράπεζες και ποιος κατηγορείται για διασπάθηση δημοσίου χρήματος.

Για να μην έχετε παράπονο σε κάθε κανάλι θα πούμε διαφορετικά πράγματα. Να μην τρώγεστε μεταξύ σας!

Άντε λοιπόν σας προκαλούμε και σας περιμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: