Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Γνωρίστε την νικήτρια της 55ης Eurovision



Τι κι αν είναι 19 ετών και μόλις τελείωσε τις σπουδές της στο Λύκειο; Η Lena Meyer- Landrut κατάφερε να πείσει τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν το «Satelite» και να αναδείξουν νικήτρια της φετινής Eurovision την Γερμανία!
Μία εβδομάδα πριν βάλει την χώρα της στην κορυφή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, η Lena γιόρταζε με τους συνομηλίκους της τα γενέθλιά της και καρδιοχτυπούσε για την στιγμή που θα ανέβαινε στην σκηνή του «Telenor Arena».
Μάλιστα, ταξίδεψε στο Όσλο λίγο μετά τις εξετάσεις της και, παρά το άγχος της, δεν φάνηκε να πτοείται! Εξάλλου, τα στοιχήματα την ήθελαν μεταξύ των φαβορί και, μάλιστα, ερχόταν πρώτη μεταξύ των χωρών που περνούν κατευθείαν στον τελικό της Eurovision.
Η Lena γεννήθηκε στο Αννόβερο στις 23 Μαΐου 1991 και ο παππούς της ήταν πρέσβης της δυτικής Γερμανίας στη Ρωσία κατά τα έτη 1980 - 1983.
Όντας μοναχοκόρη, οι γονείς της δεν της χαλούσαν χατίρι, ενώ η Lena ασχολείται με τον χορό από τα 5 της χρόνια, κάνοντας μπαλέτο, hip hop και jazz.
Παρά το ότι δεν ασχολούταν ιδιαίτερα με την μουσική, κέρδισε στο ριάλιτι «Unser Star für Oslo», από το οποίο επιλέχθηκε η φετινή συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision.
Στις αρχές Μαΐου η 19χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, με τίτλο «My Cassette Player», που έφτασε μέχρι και την κορυφή των πωλήσεων στη Γερμανία.
ΠΗΓΗ:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: