Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....?


Ας κοιταξουμε λιγο μια σκληρη πραγματικοτητα κυριε Υπουργε των Οικονομικων..Με πραξεις ή παραλειψεις απο ολη την κυβερνηση αλλα κυριως απο το δικο σας Υπουργειο οδηγηθηκαμε να εχουμε το περιβοητο Δ.Ν.Τ. να κανει φυλλο και φτερο τα οικονομικα μας και να προτεινει μετρα τα οποια πρεπει να λαβετε αν θελετε να εκταμιευσετε χρηματα..Και θα τα παρετε γιατι με δικες σας παραλειψεις οδηγηθηκαμε να μη μπορουμε να δανειστουμε απο τις αγορες(τα spread ειναι στις 636 μ.β.)..Απο την αλλη η καγκελαριος φιλη μας μετα την ενεργοποιηση του μηχανισμου ξεχασε την υποσχεση της και παριστανει τη δυσκολη οσον αφορα το βαζω το χερι στην τσεπη περα απο τις γενικολογες υποσχεσεις..Οποτε οδηγηθηκαμε σε ενα αδιεξοδο,σε ενα μονοδρομο ο οποιος απο το συνολο του πολιτικου κοσμου επικροτειται ή οι αντιδρασεις γινονται στα πλαισια μικροκομματικων σκοπιμοτητων χωρις ουσιαστικη μαχη και δεν καταλαβαινω το γιατι..Οποτε γενναται ενα ερωτημα προς το συνολο του πολιτικου κοσμου και προς τον υπουργο οικονομικων και τη κυβερνηση αλλα και το πρωθυπουργο..
-Γιατι δε χρησιμοποιησατε ως πραγματικο οπλο τη σταση πληρωμων για να εκβιασετε τις χωρες ωστε να βοηθησουν αποτελεσματικα αλλα κανατε αυτο που πραγματικα ηθελαν οι κερδοσκοποι να οδηγησετε δηλαδη την Πατριδα μας στο Δ.Ν.Τ. και να εξασφαλισετε τους πιστωτες μας εξαθλιωνοντας τον ελληνικο λαο?
Τα συμπερασματα παντως ειναι δυο αξιοτιμε κυριε υπουργε..
Ή το κανατε επιτηδες εξυπηρετωντας ξενα συμφεροντα οποτε προδωσατε οχι μονο τη ψηφο του ελληνικου λαου-που αλλα ταξατε και αλλα κανετε-αλλα και την Ελλαδα σα χωρα ή ειστε τοσο αφελεις και αγνοειτε την οικονομικη πραγματικοτητα,που συνεπαγεται οτι δεν αξιζει να κυβερνατε..
Διαλεγετε και παιρνετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: