Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ!



Έκρηξη από γκαζάκια μπροστά από την πόρτα του πολιτικού γραφείου της Πέμης Ζούνη στην οδό Βουλής 16 και στον 5ο όροφο, στις 20:49......
"Εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια εξερράγη το βράδυ της Παρασκευής στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και ηθοποιού, Πέμης Ζούνη, που βρίσκεται στον 5ο όροφο στην οδό Βουλής 16.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν τοποθετήσει τα γκαζάκια πίσω από την πόρτα του γραφείου ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν μικροζημιές. Σημειώνεται ότι δεν είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα."
Η συγκεκριμένη κυρία ήταν η μόνη η οποία έστειλε επιστολή συμπαράστασης σε εμάς τους κατοίκους της Πλ. Αμερικής για την προχθεσινή μας συγκέντρωση,και να τι έπαθε...

...
Καταλαβαίνετε όλοι νομίζω τι γίνεται πλέον.....................
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/02/blog-post_6110.html
http://facebook.com/photo.php?pid=3682247&id=325358313175

Πριν από λίγο αποδοκίμασαν τον Μητροπολίτη Αθηνών Ιερώνυμο στον Άγιο Παντελεήμονα
Σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 19.00 ο Μητροπολίτης Αθηνών Ιερώνυμος θέλησε να επισκεφθεί τον ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα για να στηρίξει ηθικά τον κληρικό, που κλείδωσε την πόρτα του Ναού την Τετάρτη, προκειμένου χωρίς πρόβλημα τα ΜΑΤ της πράσινης χούντας να συλλάβουν τους νεαρούς εθνικιστές και πατριώτες!
Όταν εισήλθε ο Ιερώνυμος στην Εκκλησία αμέσως σχεδόν όλοι οι Ενορίτες άδειασαν τον Ναό και έμειναν μέσα σε αυτόν μόνον πέντε δέκα άτομα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πριν εισέλθει στον Ιερό Ναό ακούστηκαν και αποδοκιμασίες όπως «ανάξιος, ανάξιος».
Υ.Γ.: Την επόμενη φορά ας φροντίσουν οι αρχές να συλλάβουν (συγγνώμη προσάγουν…) και τους εκκλησιαζόμενους.
http://xryshaygh.wordpress.com/.../πριν-από-λίγο-αποδοκίμασαν-τον-μητροπ

Σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα για τους χαιρετισμούς. Όταν εισήλθε ο Ιερώνυμος στην Εκκλησία αμέσως σχεδόν όλοι οι Ενορίτες άδειασαν τον Ναό και έμειναν μέσα σε αυτόν μόνον πέντε δέκα άτομα. Αρκετοί από τους πιστούς που αποχώρησαν τον αποδοκίμασαν. Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε και ο πατήρ Μάξιμος γιατί όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι της περιοχής κλείδωσε Έλληνες κατοίκους εκτός της Εκκλησίας ώστε να γίνει δυνατή η προσαγωγή τους από την αστυνομία και να εμποδιστεί η συμμετοχή τους σε εκδήλωση που γινόταν από τους κατοίκους της γειτονικής πλατείας Αμερικής.
proanagen@gmail.com
http://facebook.com/photo.php?pid=3682104&id=325358313175
24/02/2010....30 Έλληνες πατριώτες προσήχθησαν χωρίς κανένα λόγο και καμία αιτία από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα...στη συνέχεια βέβαια αποδείχτηκε πως το να μιλάει κανείς την Ελληνική η να κατάγεται από την ενδοχώρα για τον Χρυσοχοΐδη είναι και λόγος και αιτία....Στο βίντεο βλέπετε απόσπασμα από την στιγμή που μεταφέρονται από το ισόγειο της ΓΑΔΑ και τραγουδώντας τον Εθνικό ύμνο.
Μάλλον είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι πως οι Έλληνες πατριώτες δεν πτοούνται ούτε από τα παιχνίδια της εξουσίας ούτε από τους συνεργάτες του συστήματος, τους γνωστούς δήθεν αντιεξουσιαστές.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
http://youtube.com/user/greekalert


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ " ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ…ΣΤΟ "ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ" ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ;

Πριν αναφερθούμε στα γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στο συναγωνιστή - εκδότη της εφημερίδας "Στόχος" -Σάββα Χατζηπαρασκευά που παραμένει ως πολιτικός κρατούμενος διωκόμενος για τις ιδέες του στη ΓΑΔΑ. Αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην προσπαθούν κάποιοι να βρουν δικαιολογίες. Ο Νόμος εφαρμόζεται επιλεκτικά και κατά περίπτωση όταν εκατοντάδες κακοποιοί και εγκληματίες οι οποίοι δε χωρούν στις φυλακές αφήνονται ελεύθεροι, ενώ όταν πρόκειται για άτομα που οι Ιδέες του ενοχλούν το σύστημα πάντα υπάρχει χώρος.
Για να αποσαφηνιστεί λοιπόν η αλήθεια για το ποιοι ήταν οι παράνομα προσαχθέντες από τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα, σας γνωρίζουμε ότι πλην των δημοσιοποιημένων ήδη ονομάτων: της κ. Χριστίνας Σιδέρη, Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών, Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ , το κ. Ηλία Λέντζο, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, κ. Tάσο Χατζηπαράσχου καθώς και 5 κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα οι υπόλοιποι ήταν ηγετικά στελέχη των ''Ανένταχτων Πατριωτών'', οι οποίοι στεκόμενοι στο πλευρό κάθε Έλληνα που βιώνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας στη γειτονιά του, ήταν έτοιμοι να δώσουν, μαζί με πλήθος συναγωνιστών που κατέφθαναν στο σημείο, βροντερό παρών στη νόμιμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της πλατείας Αμερικής.
Σε μια επιχείρηση βγαλμένη από ταινία τρεις διμοιρίες ΜΑΤ κατέφθασαν στο σημείο και παρανόμως προσήγαγαν τους ανωτέρω, ενώ όλοι είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.
Οι προσαγωγές αυτές παραβίασαν κατάφορα τα Συνταγματικά και Ανθρώπινα δικαιώματά μας και θύμισαν άλλες εποχές που απαγορευόταν το δικαίωμα του Συναθροίζεσθαι..
Κατόπιν όλων αυτών οι πολιτικά διωκόμενοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο που έχουν στη διάθεσή τους απαιτώντας τη παραίτηση των εντολέων που δεν είναι άλλοι από τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρη Οικονόμου.
Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' δηλώνουν πως δεν τους κάμπτουν και δεν τους φοβίζουν οι σταλινικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι δυνάστες της κυβέρνησης και συνεργάτες της Νέας Κατοχής και θα συνεχίσουν τον Αγώνα ενάντια σε όλους όσους επιχειρούν την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους μέσω του λαθρονομοσχεδίου και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του έγκλειστου στη ΓΑΔΑ Συναγωνιστή Σάββα Χατζηπαρασκευά θα δώσουμε το παρών στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα και καλούμε με τη σειρά μας τους Έλληνες πατριώτες να πράξουν το ίδιο.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"http://www.patriwtes.gr/2010/02/blog-post_2207.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/02/happening.html ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-Το απόλυτο happening: Η δικτατορία σε κρύο ιδρώτα κρύβει τους αναρχοπράκτορες.Οι πολίτες την αψηφούν & πραγματοποιούν τη συγκέντρωση
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/02/blog-post_25.html ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ!
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/02/conspiracy-forum-nwo-practices-by-greek.html Conspiracy Forum: NWO practices by the Greek Police - Ποιοι ήταν αυτοί που κοιτούσαν με το κιάλι την πλατεία; - Από τη Χούντα του ΠΑΣΟΚ στη ΓΑΔΑ
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/02/h.html Γιατί τόσο μίσος για τους Έλληνες;-Η Αφρά Αλ Σάλεχ θέλει να... γονιμοποιηθεί-ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ-H Πατρίδα ενώνει-Ιοκάστη

Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ)
ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ-η μεγάλη είδηση!
http://press-bank.gr/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=4E403820-86A1-4126-B70C-E790B2E42981
Expel the United Kingdom (UK) from the European Union http://expeltheuk.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: