Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Αναστολή των ασφαλιστικών λειτουργιών της Commercial Value


Την αναστολή των ασφαλιστικών εργασιών από την Commercial Value ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕπΕΙΑ με την υπ’ αρ. 174/2/4-2-2010 απόφαση του .Σύμφωνα με αυτή αναστέλλονται άμεσα οι ασφαλιστικές εργασίες της ασφαλιστικής εταιρίας «Commercial Value Α.Α.Ε.» που αφορούν στο σύνολο της δραστηριότητάς της στην ημεδαπή ως και στην αλλοδαπή, μέχρι την ολοκλήρωση ελέγχων της αρμοδιότητας της Επ.Ε.Ι.Α.
Ουσιαστικά, για την ώρα τουλάχιστον, απαγόρευσε την έκδοση νέων ασφαλιστηρίων συμβολαίων, μέχρι την ολοκλήρωση των σχετικων ελέγχων.
Ήδη τρέχουν οι ημερομηνίες που έχει θέσει η εποπτική αρχή για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, που απειλείται με αναστολή της λειτουργίας της.
Υπάρχουν φήμες για ξένες εταιρίες που μπορεί να συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει ζητήσει η Επ.Ε.Ι.Α.. Γιαυτό φημολογείται έντονα το ενδεχομένο να υπάρξει νέα παράταση από την εποπτική αρχή στις ημερομηνίες που έχουν τεθεί ( 18 Φεβρουαρίου) , αν οι φερόμενες προτάσεις ενδιαφέροντος θεωρηθούν αξιόπιστες και αξιόλογες.

Έπεται συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: