Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑΟΣ κ. Μάκης Βορίδης θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση για την ιθαγένεια και την μετανάστευση στην Κερατέα την Τετάρτη 24/2 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κερατέας στις 19:00 το απόγευμα.http://voridis.gr/?q=node/540

Δημοσκόπηση
http://filoumenos.com/ Θεωρείτε σωστές τις διατάξεις του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια των μεταναστών;

ΛΑΡΙΣΑ: Συγκέντρωση και πορεία εθνικιστών κατά του λαθρονομοσχεδίου
Διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις θριαμβολογίες των προστατευόμενων «νεαρών» του συστήματος, σας ενημερώνουμε ότι έγινε κανονικά η προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία των εθνικιστών και πατριωτών, η οποία κάλυψε σχεδόν όλο το κέντρο της Λάρισας σήμερα το μεσημέρι. Στην διάρκεια της πορείας ακούστηκαν συνθήματα κατά της «ελληνοποίησης» των αλλοδαπών και μοιράστηκαν χιλιάδες προκηρύξεις καθώς και άλλο έντυπο υλικό.............
Πριν την ώρα της συγκεντρώσεως αγέλη αναρχοκομμουνιστών, η οποία στην συνέχεια κρύφτηκε στο Πανεπιστημιακό άσυλο λιθοβόλησε μικρή ομάδα εθνικιστών.
Οι Γαλανόλευκες Σημαίες και τα εθνικιστικά λάβαρα κυμάτισαν περήφανα στους δρόμους της πόλης της Λάρισας και κανένας δεν μπόρεσε να τις εμποδίσει.http://xryshaygh.wordpress.com/.../λαρισα-συγκέντρωση-και-πορεία-εθνικι

Και η Λάρισα είπε ΟΧΙ στο Λαθρονομοσχέδιο


Με μεγάλη επιτυχία έληξε το μεσημέρι, η προγραμματισμένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα. Δεκάδες μέλη του εθνικιστικού κινήματος παρευρέθηκαν δίπλα στο πλευρό του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και με κοινό αίτημα την κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου, διέσχισαν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης μοιράζοντας ανάλογο υλικό. Για περισσότερο από δύο ώρες η πορεία ακολούθησε τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλικής πρωτεύουσας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της απόδοσης ιθαγένειας στους μετανάστες και κατά της προδοτικής στάσης όλων των κομμάτων που διατηρούν κοινή γραμμή πλεύσης πάνω στο ζήτημα. Από την αρχή της εκδήλωσης μέχρι και την κατάληξη της υπήρξε ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, η οποία επικαλούμενη τον φόβο επεισοδίων από τους «γνωστούς-αγνώστους», απαγόρευσε αρχικά τη συγκέντρωση μας στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, ενώ οι ίδιοι λίγα μόλις λεπτά νωρίτερα επέτρεψαν σε έναν θλιβερό θίασο 30 «αντιεξουσιαστών» να καταλάβουν την κεντρική πλατεία με σκοπό να ματαιώσουν την εκδήλωση μας.
Αψηφώντας τα όργανα του Χρυσοχοΐδη και τους φίλους του, τους «αντιεξουσιαστές», η πορεία ξεκίνησε κανονικά κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκε άφθονο προπαγανδιστικό υλικό όπως εφημερίδες, προκηρύξεις και φέιγ βολάν. Στα μέσα της πορείας δόθηκαν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ που έσπευσαν να καλύψουν το γεγονός. Δυστυχώς γιʼ αυτά δεν έτυχε να εμφανιστεί ούτε ένας «οργισμένος» αντιφασίστας, αφού η μεγάλη αντιφασιστική νίκη των 30 κλόουν που προαναφέραμε ήταν να σπάσουν το φανάρι ενός διερχόμενου ΙΧ και να κρυφτούν μετά στη θαλπωρή του πανεπιστημιακού ασύλου, αφήνοντας μάλιστα πίσω τους και λάφυρα.
Με έντονο παλμό και με ασταμάτητη φωνή η πορεία κατέληξε στην κεντρική πλατεία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους μας έβλεπαν για πρώτη φορά. Τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο και παρά το κλίμα τρομοκρατίας που ήθελαν να δημιουργήσουν κάποιοι, καταφέραμε να αποδείξουμε ότι εμείς είμαστε η πραγματική εθνική αντίσταση αφού γιʼ ακόμη μία φορά κερδίσαμε τα πιο εγκάρδια χειροκροτήματα των απλών ανθρώπων που μας έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για τον ανιδιοτελή αγώνα που διεξάγουμε.
http://xryshaygh.wordpress.com/2010/02/21/22764

Συγκέντρωση και πορεία στη Λάρισα ενάντια στο ανθελληνικό νομοσχέδιο!
Επεισοδιακά ξεκίνησε χθες η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λάρισα ενάντια στο ανθελληνικό νομοσχέδιο απόδοσης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς. Την συγκέντρωση και πορεία είχε εξαγγείλει διά του Τύπου νόμιμα και με ειρηνικές προθέσεις ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Λάρισας στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος. Από νωρίς οπλισμένες συμμορίες παρακρατικών με κράνη και λοστούς είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου με πρόθεση να καταστείλουν βίαια για λογαριασμό του κράτους, τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Μάλιστα μοίραζαν και φυλλάδια με άμεσες απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ανθρώπινης ζωής των Ελλήνων πατριωτών. Η Αστυνομία της Προστασίας του Αριστερού Πολίτη, ήταν σκόπιμα απούσα για να παρέχει πλήρη κάλυψη στους τρομοκράτες, μέχρι που αυτοί επιτέθηκαν πάνοπλοι με κράνη και λοστούς στους διοργανωτές της εκδήλωσης με καθαρή πρόθεση να τους δολοφονήσουν. Έτσι δεκάδες επιτέθηκαν σε 8 ανυπεράσπιστα άτομα, στέλνοντας δύο στο νοσοκομείο. Κατόπιν οι συμμορίες των παρακρατικών κρύφτηκαν στο Πανεπιστημιακό άσυλο της Ιατρικής Σχολής όπου και τους περιφρουρούσε η Αστυνομία. Μάλιστα ο Αστυνομικός διευθυντής Λάρισας κ. Παν. Νάνης έδωσε εντολή να μην πλησιάσει κανείς το κτήριο! Προέβησαν δε σε μεγάλες φθορές εναντίον αυτοκινήτων, καταστημάτων και μνημείων και δεν θα γίνονταν καμία σύλληψη αν δεν δέχονταν σφοδρές πιέσεις η Αστυνομία από τον κόσμο. Συνελήφθησαν δύο κοπέλες...
Μετά από έντονες συζητήσεις με τον επικεφαλής των αστυνομικών, ο οποίος απαγόρευε την προσέγγιση στην πλατεία Ταχυδρομείου, σε συντονισμό με τις παρακρατικές συμμορίες, η πορεία έγινε κανονικά στο κέντρο της πόλης, μέσω των οδών Βενιζέλου, Πανός και Μεγ. Αλεξάνδρου με στάσεις στην Κεντρική πλατεία και στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Παπακυριαζή. Επίσης πετάχτηκαν φέιγ βολάν και μοιράστηκε άφθονο ενημερωτικό υλικό στον κόσμο που υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τα μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και της Χρυσής Αυγής.
Ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, Στ. Χάμος κατήγγειλε στην εφημερίδα "Ελευθερία", τόσο την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας γιατί καθυστέρησε –παρά το γεγονός ότι ειδοποιήθηκε- να στείλει αστυνομικές δυνάμεις για να προστατέψει τα μέλη της στον Άγιο Βησσαρίωνα, καθώς και τον πρύτανη του Πανεπιστημίου γιατί στο κτίριο της Ιατρικής βρίσκουν καταφύγιο επικίνδυνα άτομα...
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΠΙ"ΜΑΧΟΥ" ΘΕΜΑΤΟΣ..
-ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ», ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΙΑΣΟ 30 «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ» ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ.
-ΦΙΛΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ, ΒΑΨΑΝΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΦΕΪΓ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ
-ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ.. ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ 30 30 ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΑΣΥΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΑΣΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΠΤ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.. ΚΡΑΤΟΣ - ΤV - ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ..!! -KAI ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΑΤΟΜΑ
http://antistasi.info/forum/showthread.php?t=292

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ...
ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΙΣ... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ!
EΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ ΟΙ 2 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ, ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ-ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ... ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΠ΄ΕΞΩ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΘΥΜΑ.
***ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
http://www.stoxos.gr/2010/02/blog-post_8894.html

Επαγγελματίες αντιρατσιστές - Φασίστες Ρασιαλιστές


- «Η εκδήλωση ήταν αναμενόμενο να ταράξει τους επαγγελματίες... ευαίσθητους που ισχυρίζονται ότι με τέτοιες ενέργειες "κινδυνεύει η ειρηνική συνύπαρξη"!»
- «Για να καταλάβετε την ταραχή των επαγγελματιών αντιρατσιστών (που κονομάνε χοντρά) σήμερα επισκέφτηκαν τον υπουργό ΠΡΟΠΟ οι ίδιοι που τον είχαν επισκεφτεί ξανά για τις κινητοποιήσεις στον Άγιο Παντελεήμονα, επιδίδοντας μάλιστα στον Χρυσοχοΐδη και... επιστολή! Αυτοί είναι οι "επαναστάτες" και "αγωνιστές" που μονίμως σέρνονται πίσω από την εξουσία, μιας και αυτή είναι που τους ταΐζει.»
Θα σταθώ στην φράση: «ευαίσθητους που ισχυρίζονται ότι με τέτοιες ενέργειες "κινδυνεύει η ειρηνική συνύπαρξη"!»
1. Οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για τον κίνδυνο της ειρηνικής συνύπαρξης που ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ τις ανάγκες του κάθε ατόμου/πολιτισμού, και που θέτουν ΩΣ ΡΑΣΙΑΛΙΣΤΕΣ τις ξένες φυλές ως ανώτερες της Ελληνικής αφού επιμένουν να τους δίνουν περισσότερα δικαιώματα απ' ότι αυτές (στις χώρες τους) δίνουν στους Έλληνες, καταπατώντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ελλήνων!
2. Οι ίδιοι κάνουν κινήσεις καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων ( http://neospatras.blogspot.com/2010/02/indymedia.html ) με τις επιστολές που στέλνουν, προσπαθώντας να εμποδίσουν με κάθε "νόμιμο" και "μη νόμιμο" τρόπο την ελευθερία έκφρασης όσων διαφωνούν μαζί τους (βλ. και άσυλο στα παν/μια).
3. Ο "κίνδυνος της ειρηνικής συνύπαρξης" είναι ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ που κάνουν, καθώς οι λαθρομετανάστες ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ (και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΣΙΑΛΙΣΤΕΣ) θα αδιαφορήσουν για αυτή την συγκέντρωση. Οι Επαγγελματίες αντιρατσιστές - Φασίστες Ρασιαλιστές είναι αυτοί που θα εκμεταλλευτούν (όπως κάνουν πολύ συχνά) τις συγκεντρώσεις άλλων για να θέσουν σε κίνδυνο την ειρηνική συνύπαρξη, με σκοπό να κατηγορήσουν τους άλλους με τους οποίους διαφωνούν επειδή άσκησαν το Ανθρώπινο Δικαίωμά τους.
Όπως καταλαβαίνει κανείς οι Επαγγελματίες αντιρατσιστές - φασίστες ρασιαλιστές, είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ συμμορίες που χρηματοδοτούνται από ξένες υπηρεσίες (εντός ή εκτός του κράτους μας) προκειμένου να βλάψουν τον Ελληνικό λαό και να θέσουν σε κίνδυνο την ειρηνική συνύπαρξή του με, παρανόμους κατά πλειοψηφία, πολίτες άλλων λαών, προπαγανδίζοντας στους ξένους πως έχουν δικαιώματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, και οδηγώντας τους έτσι σε συγκρούσεις με τους Έλληνες. Με αυτό τον τρόπο ικανοποιούν και τις ΡΑΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ!...
Τα δύο τελευταία παραδείγματα:
α. Καθορισμός συγκέντρωσης μια ώρα πριν από την προγραμματισμένη συγκέντρωση Ελλήνων, στο ίδιο σημείο - με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια στην εκδήλωση των Ελλήνων καταπατώντας σφοδρά τα επίσημα ανθρώπινα δικαιώματα..
β. Αποστολή επιστολής στο οποίο αντιστοιχούν έμμεσα την εκδήλωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων με "κίνδυνο της ειρηνικής συνύπαρξης"
αποδεικνύουν ξεκάθαρα πως οι επαγγελματίες αντιρατσιστές - φασίστες ρασιαλιστές είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΡΑΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ κατά των Ελλήνων (όπως π.χ. ήταν οι Ναζί κατά των Εβραίων), στη σύγχρονη εποχή, όπου ο Φασισμός δεν εξασκείται με τη σωματική βία, αλλά με την δικαστική πλάνη!
Και τι σημαίνει δικαστική πλάνη;.. Πως έχοντας ενίσχυση από τρίτους, εκμεταλλεύονται τους δικαστικούς νόμους (και την εξουσία φυσικά, βλ. Αριστερό Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ) ώστε να βάζουν στην φυλακή όσους διαφωνούν μαζί τους (1 στο τόσο) και να αφήνουν ελεύθερους όλους τους κακοποιούς ρασιαλιστές φασίστες από τη δικιά τους μεριά αξιοποιώντας όλα τα παράθυρα του νόμου (βλ. ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΙΣ... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ!, Ή ο Βούγιας λέει ψέματα, ή τα ΜΜΕ; - ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!, κτλ κτλ, ενώ αντίθετα όλοι γνωρίζουμε τι έγινε με τον Δ. Παπαγεωργίου, που προφυλακίστηκε παρότι ήταν δημοσιογράφος που κάλυπτε τα γεγονότα!!!!).
Σιγά σιγά ο κόσμος όμως ξυπνά και καταλαβαίνει τι παιχνίδι παίζουν οι φασίστες ρασιαλιστές επαγγελματίες αντιρατσιστές. Και αυτό φαίνεται από το πιο απλή σκέψη..
Σύμφωνα με το άρθρο: «Οι Έλληνες είναι οι Λιγότερο (εγωφανατικοί) Ρατσιστές!» όπου αποδεικνύεται με έρευνα ότι οι Έλληνες είναι οι λιγότερο Ρατσιστές στην Ευρώπη αλλά θεωρούν πως είναι οι περισσότερο Ρατσιστές (άρα κάποιοι κάνουν άσχημη προπαγάνδα πλύσης εγκεφάλου στους Έλληνες), αναρωτιέται κανείς.. Αν οι Έλληνες είναι/αισθάνονται οι λιγότερο Ρατσιστές στην Ευρώπη, τότε πώς κάποιοι Έλληνες εθελοντικά συμμετέχουν σε αντιρατσιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα;.. Αφού ξέρουν πως δεν είναι Ρατσιστές, και βλέπουν πως και οι λοιποί Έλληνες δεν είναι.. Για ποιο λόγο να κάνουν τέτοιες κινήσεις;... Για ποιο λόγο να προσβάλλουν τους άλλους Έλληνες πως είναι υπαίτιοι για «κίνδυνο της ειρηνικής συνύπαρξης» επειδή απλά και μόνο θέλουν να εκφράσουν ένα ανθρώπινο δικαίωμά τους; Για πιο λόγο οργανώνουν αντισυγκεντρώσεις / αντιδιαδηλώσεις σε επικαλυπτόμενο χρόνο και τόπο με σκοπό να ενοχλήσουν τους Έλληνες να εκφράσουν ελεύθερα αυτά που πιστεύουν ασκώντας το Ανθρώπινο Δικαίωμά τους; ...
Τα πράγματα είναι απλά... Όταν το χρήμα πέφτει απ' έξω για να εξυπηρετήσει γεωπολιτικά παιχνίδια, κάποιοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, απλά κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται να κάνουν!.. ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΗ με τερτίπια που έχουν την απαρχή τους στις δικαστικές πλάνες, τους άλλους πολίτες και να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου με ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
Ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει από την ηλίθια προπαγάνδα τους - που εκτελείται με την χρήση των ΜΜΕ... Γιατί απλά την έχουν ξεχειλώσει και η τεχνολογία σιγά σιγά ξεκολλά τον άνθρωπο από τα μισθωτά φερέφωνα τους!.....
ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: