Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

MISTFUL FUSION - Ένα πολλά υποσχόμενο συγκρότημα


Επανέρχομαι στην ενεργό δράση μετά την απουσία μου από τον παρών ιστοχώρο επιλέγοντας το θέμα μου από το χώρο της μουσικής αυτή τη φορά. Θα αναφερθώ σε ένα μουσικό συγκρότημα με την ονομασία MISTFUL FUSION. Πρόκειται για μια παρέα 5 νέων ανθρώπων που δεν το βάζουν εύκολα κάτω και παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν προσπαθούν σκληρά να εδραιωθούν στο μουσικό στερέωμα. Οι MISTFUL FUSION ιδρύθηκαν τον Μάρτιο του 2006 και το styl της μπάντας είναι 80's hard rock με poser στοιχεία, όπως οι ίδιοι αναφέρουν στη σελίδα τους στο facebook, ενώ στην αρχική σύνθεση από τα τωρινά μέλη ήταν ο Μιχάλης Φλουράκης στην κιθάρα και ο Γιώργος Λυρώνης στα drums.
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ο επαγγελματισμός που τους διακρίνει χωρίς όμως να χάνουν τον αυθορμητισμό τους και την ενεργητικότητα τους. Επίσης αξίζει να σημειωθεί η συνεχής βελτίωση τους πράγμα που φαίνεται κι επάνω στη σκηνή. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο studio ηχογραφώντας το πρώτο τους demo καθότι υπάρχει έτοιμο υλικό και αναζητούν δισκογραφική εταιρεία για την προώθηση του. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει live εμφανίσεις στην Αθήνα και θα ακολουθήσουν εμφανίσεις τους και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είναι, η Μαρία Κουβάτσου στα φωνητικά, ο Γιώργος Ματσάγκος στην κιθάρα και η καινούργια μεταγραφή ο Βασίλης Σωτηρίου στο μπάσο.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η σελίδα τους στο www.myspace.com/mistfulfusion όπου μπορεί κανείς να ακούσει τραγούδια του συγκροτήματος και να ενημερωθεί για τις εμφανίσεις τους.
Κλείνοντας θα θυμίσω ότι έχουμε πει κατά καιρούς από αυτό το blog ότι θα καυτηριάζουμαι και θα ''κράζουμε'' ότι στραβό βλέπουμε να συμβαίνει γύρω μας άλλα και θα επικροτούμε οποιεσδήποτε καλές προσπάθειες βλέπουμε ότι το αξίζουν, κι αυτά τα παιδιά το αξίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: