Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

προ-πο


ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ! Στις 12 Νοεμβρίου ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Χρυσοχοϊδης αποφάσισε να διαχειριστεί τους φόρους μας, την εργασία μας δηλαδή, και έδωσε εντολή να επικηρυχτούν οι δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα με ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ. Τρεις εβδομάδες μετά, στο κέντρο της Αθήνας τρεις αφγανοί λαθρομετανάστες βιάζουν μια 27χρονη κοπέλα. Ο τρίτος καταζητείται. Το ερώτημα που γεννιέται είναι το εξής: Θα επικηρύξει με ένα (1) ευρώ έστω ο κύριος Χρυσοχοϊδης τον καταζητούμενο αφγανό βιαστή;

πηγή : http://xryshaygh.wordpress.com/

 http://xryshaygh.wordpress.com/2009/12/03/%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%AD%CF%83%CF%84%CF%89-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-1-%CE%B5/#more-17366

2 σχόλια:

mourtzman είπε...

Νομίζω ότι η ερώτηση είναι ρητορική. Κατ' αρχάς το συγκεκριμένο περιστατικό δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ. Επομένως δεν έχει και πολιτική αξία. Γιατί ο ΠΡΟ-ΠΟ να ασχοληθεί με αυτό.
Το κακό δεν έιναι να έχουν οι αλλοδαποί τα ίδια δικαιώματα με τους ημεδαπούς. Αλλά όταν βάσει της ευρωπαικής νομοθεσίας οι αλλοδαποι έχουν τουλάχιστον ίσα δικαιώματα με τους ημεδαπούς, αυτό αφήνει πολλά παράθυρα.
Δεν ξέρω αν το πληροφορηθήκατε αλλά η οικογένεια του νεκρού αστυνομικού από τα πυρά ληστή πριν λίγους μήνες που πήγε να υπερασπισθεί το νόμο εκτός υπηρεσίας και δολοφονήθηκε, έστειλε επιστολή στον κ. Υπουργό ζητώντας το λόγο που η κ. Κούνεβα πήρε σύνταξη και σπίτι από το κράτος και η χήρα του Αστυνομικού έχει καταχρεωθεί και δεν έχει πάρει ακόμη ούτε μια δραχμή σύνταξη. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Και μην τα βάζουμε με τους πολιτικούς γιατί οι πολιτικοι αντικατοπτρίζουν και το πρόσωπο της κοινωνίας μιας και εκλέγονται από αυτήν.

Unknown είπε...

η δικειοσύνη είναι τυφλή! και δεν το λέω με κακή πρόθεση προς την κ. Κούνεβα