Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Θρίλερ με Καλάσνικοφ


Θρίλερ με Καλάσνικοφ που εγκατέλειψαν άγνωστοι μέσα σε αυτοκίνητο στο Βύρωνα έπειτα από καταδίωξη, καθώς οι δράστες δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μάλλον έχει να κάνει με το χώρο του ποινικού εγκλήματος. Το υποπολυβόλο βρέθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και μάλιστα με πλήρη γεμιστήρα έτοιμο να χρησιμοποιηθεί. Υστερα από βαλλιστική έρευνα που έγινε όμως στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε πως τουλάχιστον όσον αφορά την τρομοκρατία, αυτό που καίει δηλαδή τους αστυνομικούς, το όπλο είναι «καθαρό» και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Ολα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, που είχαν στήσει μπλόκο σε περιοχή του Βύρωνα, το βράδυ της Κυριακής, εντόπισαν αυτοκίνητο με τρία άτομα, το οποίο κινούνταν ύποπτα. Εκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να τον ελέγξουν. Ο τελευταίος όμως πάτησε γκάζι, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Αμέσως ξεκίνησε τρελή καταδίωξη στους δρόμους του Βύρωνα, η οποία κατέληξε στο Θέατρο Βράχων, όπου το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε έπειτα από πρόσκρουση σε κολόνα φωτισμού. Οι τρεις επιβαίνοντες αμέσως έσπευσαν να εξαφανιστούν στις ερημικές περιοχές πέριξ του θεάτρου. Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου βρήκαν το υποπολυβόλο, το οποίο μετέφεραν αμέσως στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστικό έλεγχο, καθώς ως γνωστόν οι τρομοκράτες στην Αγία Παρασκευή χτύπησαν τους αστυνομικούς με υποπολυβόλα Καλάσνικοφ.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, το όπλο ήταν «καθαρό» και δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε παράνομες πράξεις. Οσο για το αυτοκίνητο, δεν ήταν κλεμμένο και ανήκει σε Αλβανό υπήκοο, ο οποίος διαμένει στην Καλλιθέα.
Από την αστυνομία έγινε έρευνα στο σπίτι του εξαφανισμένου αλλοδαπού, πλην όμως δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στα ίχνη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: