Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ????

Σε συνέχεια ενός άλλου άρθρου μου με τον ίδιο τίτλο σας παραθέτω το επόμενο περιστατικό μη τήρησης των κανόνων διεξαγωγής ενός παιχνιδιού βόλλευ!!!
αγώνας ΠΑΟ - ΟΣΦΠ 2-3 σετ
κατά τη διάρκεια του εν λόγω αγώνα κάποιο αυτολεγόμενοι φίλαθλοι της ομάδας του ΠΑΟ
πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο κέρματα (τα ρέστα απο το εισητήριο του ηλεκτρικου), μπουκάλια (αφού δεν υπήρχε κάδος απορριμάτων εκεί κοντά), τσιγάρα (πάντα τα σβήνουμε στο μεγάλο τασάκι) και ότι άλλο θεωρούσε περιττό (ευτυχως δεν είδαμε την πεθερά κανενός) στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα τον ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ,κάτω απο το αριστερό μάτι , του αθλητή του ΟΣΦΠ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΖΟΥΝΗ!!!
πάμε τώρα στο δια ταυτα :
ο κανονισμός ορίζει ρητά ότι αν σε έναν αγώνα γίνει ρίψη αντικειμένων με ταυτόχρονη διακοπή αγώνα και τραυματισμό αθλητή , ο αγώνας διακόπτεται εις βάρος της υπαίτιου ομάδας(στην προκειμένη του ΠΑΟ όντας γηπεδούχος)
παρόλη την καλή διάθεση των αθλητών και των δυο ομάδων οι εντάσεις συνεχίστηκαν ευτυχώς χωρίς άλλα έκτροπα
τι έκανε όμως η ελληνική αθλητική δικαιοσύνη;;;;
επέβαλε πρόστιμο 5.000€ στην ομάδα του ΠΑΟ για τα οποια γεγονότα λάβαν χώρα στο γήπεδο του ΜΕΤΣ.
ένας αθλητής κινδύνεψε να χάσει το μάτι του και αλλοι 10 να τραυματιστουν απο την ρίψη των αντικειμένων και η ποινή είναι τα κέρματα που ρίξαν οι ανεγκέφαλοι ,άσχετοι φίλαθλοι-οπαδοι!!!!
υ.γ να θυμήσω ότι πέρυσι για τα γεγονότα της Πάτρας (ο τελικός κυπέλλου βόλλευ που τελικά αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ μεταξύ των ανεγκέφαλων οπαδών και των ΔΥΟ ομάδων), τιμωρήθηκε ο ΟΣΦΠ με 70.000€ και αρκετούς αγώνες κεκλεισμένων των θυρών!!!!
τα συμπεράσματα δικά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: