Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...


Η αυλαία στο θέατρο του παραλόγου (ή του πολιτικού λόγου) έπεσε επιτέλους χθες. Σήμερα Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009 απαγορεύονται οι προεκλογικές συγκεντρώσεις. Επιτέλους οι δρόμοι είναι ελεύθεροι και οι μετακινήσεις μας γίνονται χωρίς ταλαιπωρία.
Ο Ελληνικός λαός έχει λιγότερο από 24 ώρες να σκεφτεί απερίσπαστος και να αποφασίσει ποια πολιτική παράταξη θα ακολουθήσει και ποιον ''σωτήρα'' θα εκλέξει για να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Στη χώρα όπου η μνήμη των κατοίκων της διαρκεί περίπου μια εβδομάδα, όσο ακριβώς θέλουν τα ΜΜΕ, καλούμαστε αύριο να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον ''ηγέτη'' που τη Δευτέρα θα οδηγήσει τον τόπο μας στη λύτρωση.
Αν είχα τη δυνατότητα για το υπόλοιπο της μέρας να σας θύμιζα τι έχει γίνει σε αυτόν τον ρημαδοτόπο τα τελευταία 35 χρόνια, από την μεταπολίτευση και μετά, κανείς σας δεν θα χαράμιζε την Κυριακή του για να ασκήσει το πολιτικό του δικαίωμα. Κουμπαριές, ρεμούλες, σκάνδαλα, ρουσφέτια, νταβατζήδες... Αλλά είπαμε, ζούμε στη χώρα όπου η μνήμη μας κρατάει όσο ακριβώς θέλουν τα ΜΜΕ!
Και κάπου εδώ, μέσα στις αράδες χωρίς σειρά και ουσιώδες νόημα, έρχεται η αποκάλυψη που ίσως να μην συμφέρει κανέναν μας.
ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: