Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΛΑΜΙΑ

Ακριβότερα κατά 52,7 % είναι πλέον τα διόδια για Αθήνα - Λαμία και ξανά επιστροφή στην Αθήνα.
Μέχρι και προχθές ήταν συνολικά για Λαμία - Αθήνα και επιστροφή 8,25 € και γίνεται τώρα 12,60 €.
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό αλλάζουν τις τιμές των διοδίων, ειδικά σε προεκλογική περιόδο μήπως δεν υπάρχει σκεπτικό σε αυτην την χώρα.

Θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα πως η εν λόγω και κατά πολλούς προκλητική αύξηση γίνεται στο κομμάτι του τμήματος της κοινοπραξίας ΝΕΑ ΟΔΟΣ, στην οποία μεγαλομέτοχος, είναι ένας Ισπανός. Ο οποίος μεγαλομέτοχος έχει και μετοχές στην ποδοσφαιρική ομάδα της REAL MADRID, με λίγα λόγια εμείς οι έλληνες πολίτες πληρώνουμε την μεταγραφή του CRISTIANO RONALDO, στην εν θέματι ποδοσφαιρική ομάδα, που κόστισε 94.000.000 €, πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να τα μαζέψει ; θα αγοράσει μέσω του ελληνικού κράτους και άλλα διόδια;

Σας ενημερώνω ότι ο σταθμός των διοδίων στο σχηματάρι δεν λειτουργεί , αλλά λειτουργει ο νέος σταθμός της θήβας , περίπου στην 88η χιλιομετρική θέση.
Η τιμή των διοδίων πλέον έιναι για τα ι.χ.ε.
-1,85 ευρώ στις Αφίδνες,
-2,25 ευρώ στο νέο σταθμό της Θήβας που αντικαθιστά αυτόν του Σχηματαρίου και
-2,20 ευρώ στην Τραγάνα.
Όσο για τα δίκυκλα
-1,30 ευρώ στις Αφίδνες,
-1,60 ευρώ στο νέο σταθμό της Θήβας που αντικαθιστά αυτόν του Σχηματαρίου και
-1,50 ευρώ στην Τραγάνα.
Όλα τα διόδια πληρώνονται και στην επιστρφή και υπάρχει πλέον ο τρόπος να πληρώνεις σε μηχάνημα μόνο αν έχεις ακριβώς το αντίτιμο.
Επίσης λειτουργούν και σταθμοί διοδίων στις εισόδους και εξόδους των εξής κόμβων Καπανδριτίου, Μαλακάσας, Οινοφύτων, Θήβας και Τραγάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: