Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ




έγινε το αυτονόητο και αναμενόμενο!
η άρσεναλ κέρδισε με 2-0 τον ολυμπιακό στο 2ο παιχνίδι του ομίλου για την φαση των 32 του κερδοφόρου ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!
οι μπέμπηδες του αρσέν βενγκέρ δίδαξαν για ακόμη μια φορά ποδόσφαιρο με την απλότητα με την οποία άλλαζαν μπαλιές , ρυθμό , την αλληλοκάλυψη που παρείχε ο ένας στον άλλον και βεβαίως την τρομερή φυσική κατάσταση που διαθέτει κάθε ομάδα του νησιού (μεγάλη βρετανία).
το έργο ήταν σαν ταινία του θόδωρη αγγελόπουλου στο πρώτο ημίχρονο ,και οι θεατές βαρέθηκαν γρήγορα, το αντιποδόσφαιρο του ολυμπιακού (μόνο αυτό μπορούσε να κάνει μετά την αποτυχία του καλοκαιριού να πάρει προπονητή της προκοπής , γυμναστή και φυσικά παιχτες σε καίριες θέσεις συν τις ελλειψεις που είχε μαρέσκα , γκαλλετι)!
η ομάδα του ζίκο παρατάχθηκε στο παιχνίδι με την ενδεκάδα που ξεκίνησε και τους 3!!! τελευταίους αγώνες (αλκμααρ , αεκ ,παοκ) και φυσικά η ομάδα δεν είχε δυνάμεις να αντέξει ενα γρήγορο ρυθμο με αποτέλεσμα σε ολο το 1ο ημιχρονο η ομάδα του ολυμπιακου να είναι ολη πισω απο την σεντρα.
με αρχή και τέλος τον υπέροχο νικοπολίδη ο ολυμπιακός άντεξε το πρές τον άγγλων (κανεις αγγλος στην ενδεκαδα!!!!) μέχρι το 78ο λεπτό όπου και μια σεντρα απο τα αριστερα ήταν αρκετη να διαλύσει την αμυντικη διάταξη του ολυμπιακού και να ανοίξει το σκορ.στη συνεχεια ο ολυμπιακος ανοιχθηκε μήπως και πετύχει κάποιο γκόλ αλλα ένα ακόμη "πούλημα" της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου , έδωσε την ευκαιρία στην άρσεναλ να βγάλει αντεπίθεση και να κάνει το 2-0 με τον ρώσο αρσάβιν (απο καθαρή θέση οφσαιντ) στο 86ο λεπτο του παιχνιδιου και η σεμνή τελετή να λάβει τέλος!
επόμενο παιχνιδι και ιδιαίτερα σημαντικό για τον ολυμπιακό ειναι με την στανταρ λιεγης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: